VASILE-LIVIU OPREA, NOUL SUBPREFECT DE MUREŞ – O CARIERĂ ÎN SLUJBA CETĂŢEANULUI GHIDATĂ DE RESPECTUL PENTRU LEGE

0

Dumitriţa Gliga, deputat în Parlamentul României şi Preşedintele PSD Mureş, a anunţat azi, pe pagina de Facebook că noul subprefect de Mureş din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Mureş este Dr.-ul Vasile Liviu Oprea. Deputatul Dumitriţa Gliga  i-a transmis un mesaj şi a motivat în câteva fraze de ce a subrefectul beneficiază de sprijin politic din partea Partidului Social Democrat Mureș.

„Îi urez succes și spor la muncă, cu încrederea că deține determinarea, inteligența și puterea de muncă pentru a răspunde nevoilor și responsabilităților comunității mureșene. Cred că propunerea de subprefect la Instutuția Prefectului jud. Mureș din partea PSD a dlui Vasile-Liviu Oprea – un om cu experiență în această instituție – este una potrivită, în contextul actual.” a scris parlamentarul

Vasile Oprea are 55 de ani, este medic veterinar și a ocupat mai multe funcții publice de-a lungul timpului, printre care și cea de prefect și subprefect, respectiv director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureș. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București.

9.323 de hectare de pădure au revenit Statului român datorită procesului inițiat în 2014, în mandatul de prefect al lui Vasile-Liviu Oprea, suprafață care fusese retrocedată anterior moştenitorilor.” a declarat în încheiere Dumitriţa Gliga. (E.V.).

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *