Veniturile Vodafone România din servicii sunt de 193 milioane de euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2020

0

Potrivit unui comunicat de presă veniturile Vodafone România din servicii sunt de 193 milioane de euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2020, înregistrând o scădere de 2.1% în comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

 Vodafone Romania anunţă principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

Veniturile din servicii se află la valoarea de 193 milioane de euro şi continuă să fie stabile pe evoluţia trimestrială. În comparaţie cu perioada similara a anului trecut, veniturile din servicii raportate au înregistrat o scădere de 2.1%.

Baza de clienţi a Vodafone România (inclusiv IoT) a atins valoarea de 11 milioane de clienti la 31 decembrie 2020.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România: „În trimestrul precedent, am dovedit că suntem un partener preferat şi important în ceea ce priveşte digitalizarea sistemului educational românesc. Obiectivul nostru principal a fost de a oferi acces la educaţia digitală pentru copii şi de a reduce decalajele dintre diferite zone ale ţării. Ca furnizor în cadrul licitaţiei coordonate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării am finalizat la finalul anului 2020, printr-un efort extraordinar cu numeroase provocări datorate contextului pandemic, procesul de livrare a peste 108.000 de tablete conectate la internet. Pe lângă aceste dispozitive, este important de menţionat faptul ca alte câteva zeci de mii de tablete au fost furnizate de Vodafone Romania în cadrul proiectelor educaţionale iniţiate la nivel local de instituţii şi ONG-uri. În plus, Vodafone România s-a implicat în programul naţional „Internet în şcoli”, reuşind conectarea la internet a sute de şcoli din România în doar câteva săptămâni. Prin intermediul susţinerii, dispozitivelor, conexiunilor şi cunoştinţelor pe care le investim în digitalizarea ţării noastre, aducem o contribuţie semnificativă digitalizării României „.

Este important sa demarăm reconstrucţia societăţii noastre şi să începem să lucrăm la redresarea economică, deoarece avem această oportunitate uriaşă de a construi o societate şi o economie mai bune şi mai reziliente ce susţin incluziunea. Având în vedere că sectorul telecomunicaţiilor are un rol cheie, dar şi faptul că am văzut începutul construcţiei acestor acestor planuri, considerăm că există oportunităţi extraordinare în mai multe domenii, precum asigurarea suportului şi a condiţiilor optime pentru dezvoltarea infrastructurii de reţea, digitalizarea sectorului de activităţi esenţiale cum ar fi educaţia şi sănătatea, dar şi infrastructura de telecomunicaţii. Aceasta reprezintă şansa noastră ca societate să construim un viitor mai bun şi mai durabil, iar Vodafone este gata să-şi asume rolul său”.


Despre Vodafone


Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicaţiilor în Europa şi Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, iar capabilităţile, experienţa şi prezenţa noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susţine schimbarea pozitivă pentru societate. Reţelele noastre menţin familiile, prietenii, afacerile şi guvernele conectate şi – aşa cum a fost demonstrat clar în situaţia generată de Covid-19 – avem un rol esenţial în menţinerea functionării economiilor şi a sectoarelor critice, precum educaţia şi asistenţa medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile şi fixe în Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume, iar platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui număr de peste 45 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăţi mobile şi servicii financiare. Operăm reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi 48 de reţele mobile partenere. La 31 decembrie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV si peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susţinem diversitatea şi incluziunea prin politicile de concediu de maternitate şi parental, sprijinim femeile să-şi atingă potenţialul cu ajutorul serviciilor de comunicaţii şi îmbunătăţind accesul la educaţie şi abilităţi digitale pentru femei, tinere şi pentru societate, în general. Tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credinţă, cultură sau religie.

De asemenea, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de seră cu 50% până în 2025 şi până la net zero până în 2040, prin achiziţia de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 pentru operaţiunile sale şi prin reutilizarea, revânzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de reţea care devin redundante.

Pentru mai multe informaţii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *