VRĂJITORUL ELECTRONICELOR ȘI ELECTROCASNICELOR DIN REGHIN, DĂ STARTUL CELEI DE A III- EDIȚII A MEGA EXTRAGERII SMART !

0

72940490_3045460055470299_8179124638039670784_nPe data de 26 octombrie, de la ora 18,  în piațeta din cartierul Libertății S.C. Teletec S.R.L.,  condusă de omul de afaceri Marian Călin, organzează  Marea extragere SMART, unde 30 de clienții fideli ai magazinului, pot câștiga premii, produse de firme renumite, marele premiu fiind un automobil SMART.

 

Tombola se adresează participantilor, persoanelor care au completat talonul de participare și l-au introdus în urnă, după achiziționarea de produse în valoare de peste 500 lei. Extragerea din acest an se va organiza în premieră în Piațeta din Cartierul Libertății, moderatorul evenimentului va fi prezentatorul de radio Florin Cilică de la Radio Balada, iar după extragerea celor 30 de bilete câștigătoare, complectate de clienții fideli ai magazinului,  organizatorii au pregătit participanților, momente artistice cu tinere talente reghinene, care bat la porțile afirmării, iar cireașa de pe tort oferită de organizatori participanților, este un concert suținut de artiștii : Florin Vos și Andreea Morariu.

 

 

 

Cu 12 oameni în echipă, echipa de la S.C. Teletec S.R.L. și în acest an a fost pe un trend ascendent, dacă luăm în calcul faptul că, anual circa 60.000 de clienți calcă pragul magazinului din strada Gării nr.18, și faptul că firma antreprenorului Marian Călin a ajuns la o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.  ,,Anul acesta am venit cu un slogan inedit:  ,,La 18 ani de activitate, oferim 18 zile de super oferte”, în perioada 29 iulie – 17 august, la finalul căreia așa cum am promis, ne vom premia clienții fideli cu cel de al treilea autoturism  marca Smart, televizoare și telefoane SMART”, a precizat Călin Marian, administratorul societății S.C. Tletec S.R.L.

Dacă în luna august 2019, omul de afaceri Marian Călin a pus bazele unui contract de colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Reghin, în sprijinul persoanelor vârstnice de curând a primit o ,,Diplomă de Excelență” semnată  chiar de Dipl. ing.  Chioaru Gheorghe președintele Federației ,,Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc din România, (care are 1.500.000 de membri), pentru implicarea sa și în acțiuni filantropice în rândul persoanelor de vârsta a III-a.


S.C. Teletec S.R.L. este un brand în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT. SC Teletec SRL este o companie cu experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice, care în 31 august a.c. a aniversat 18 ani de existență.  Magazinul din strada Gării nr. 18, care este deschis de luni până vineri, între orele: 08.00-20.00, și sâmbăta între orele : 08.00 – 14.00, oferă anual peste 100 de premii, constând în produse electronice și electrocasnice.

,,Totodată, în perioada 1 – 30 noiembrie, magazinul nostru organizează cel mai mare ,,Black-Friday”, la 18 ani de existență, unde vom avea reduceri de prețuri senzaționale, la sute de produse electronice și electrocasnice de bucătărie, din care amintim doar câteva : Smart Phone Samsung A 10 (2019) la numai 499 de lei, mașină de tocat carne marca ,,Rohnson”  la numai 99 de lei sau mașină de spălat rufe, marca ,,Arctic” (6 kg) -1.000 de rotații / minut, cu 5 ani garanție la numai 699 lei”, a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro, Marian Călin. 

Sigla VNATL

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *