CELEBRA EXPOZIŢIE DE INSECTE VII „XXL TARANTULA EXPO” A AJUNS ŞI LA CASA MUNICIPALĂ „EUGEN NICOARĂ” DIN REGHIN !

0

Au fost expuse peste 100 de specii de fluturi, tarantule, scorpioni și gândaci, sub genericul „XXL Tarantula Expo” • Prețul uni bilet de intrare a fost este de 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Surpriză de 15 iunie pentru reghineni şi reghinence s-a deschis, în premieră, o megaexpoziție de insecte, tarantule şi fluturi, care au putut fi admirate, contracost, la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin din strada Spitalului nr. 11.

Astfel, Casa de Cultură a găzduit pe 15 iunie în intervalul 16.00 -19.00 „cea mai mare expoziție de insecte, tarantule și fluturi vii, o expoziție mobilă de specii exotice, peste 100 la număr”.

Expoziția „XXL Tarantula Expo” este cea mai colorată expoziție a verii, experiență unică, de marcat măcar o dată în viață, o conectare cu frumoasa și fascinanta lume a vietăților exotice.

Expoziţia a oferit prilejul pasionaților de natură și viață să observe îndeaproape și să admire bogăția de forme și spectacolul de culori. Atât cei mici, cât şi cei mari, au avut ocazia să vadă zeci de specii de fluturi, tarantule, scorpioni, gândaci şi alte tipuri de insecte, care, cu siguranță, au încântat privirea, le-au îmbogățit palmaresul cunoștințelor generale și le-a oferit vizitatorilor o experiență de neuitat, o oportunitate de a învăța mai multe despre exponate și de a le observa într-un mediu care imită habitatul lor natural”, au declarat pentru VNATL organizatorii ineditei expoziții.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *