Contact

 


Site-ul „visurilenuautermen limită.com” s-a născut din dorința de promovare a valorilor și brandurilor locale locale, din dorința de valorificare a patrimoniului cultural, artistic și istoric în spaţiul on-line și într-o serie de cărți, care vor purta semnătura jurnalistului Robert Matei”. 

 

Editoriale necenzurate!

Știri obiective!

Fără urmă de violență gratuită! 

Doar informații verificate !

100% intervievați pertinenți !

 

Oferim informații conform Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare. 

Susținem excelența, promovăm gândirea pozitivă, sănătatea, cultura și afacerile de încredere!


Demolăm mituri urbane din istoria clasică locală și contemporană scoțând la iveală detalii șocante fără să judecăm istoria care este mai puțin importantă decât înțelegerea ei.   Ceea ce ne-am propus este să spunem adevărul chiar dacă pe alocuri este dur, crud ori sălbatic. pentru că fără adevăr nu există nici bunăstare, nici libertate nici progres!  

 


Matei Robert Mihai 

Născut: 23.01. 1982 Reghin jud. Mureş – Căsătorit   
Studii: Liceul Tehnologic: ,,Ioan Bojor – Reghin, Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design, specializarea Scenografie şi Eveniment Artistic.
Jurnalist oficial din 27 iunie 2007 şi apoi asistent director de publicitate la SC Business Transilvania SRL din Tîrgu-Mureş până în 2012. (În această perioadă a scris pentru Cotidianul ZI de ZI, săptămânalele, ,,Ziarul de Mureş, ,,Ziarul de Sibiu și revistele ,,Transilvania Business şi ,,Fitzuik.

Pe 28 martie 2008 a devenit membru fondator al Asociației Presei Locale Reghinene, o entitate care avea scopul de a reuni membrii din mass-media locală ca printr-o colaborare să promoveze și să apere interesele profesionale ale acestei bresle alături de Marin Șara, Sorina Bloj, Mugurel Pușcaș, Emeșe Ardelean și Șomodi Alexandru. 

A fost distins cu Medalia ,,NOTRE-RESPECT ” din partea Trustului de Presă Ambasador

Jurnalist corespondent la Mastermind Comunications Bucureşti (cel mai mare site de evenimente din România).

A colaborat la apariția Ghidul Sărbătorilor din Mureș (2010-2011)

În 2012 a organizat cea mai mare expoziție fotografică din Reghin în scop caritabil intitulată Caut femeia perfectă cu 100 de tablouri și tot atâtea tipologii de femei. În urma evenimentului a fost premiat de Primăria Reghin și Consiliul Local cu o ,,Diplomă de Merit pentru contribuția adusă culturii reghinene ca fotojurnalist și ziarist în promovarea celor mai importante momente din istoria locală. 

Redactor şef la revista ,,Reghinul Nostru”.

Vicepreședinte al Asociației Culturale Plus-Valoare în perioada 2012-2014

În 2013 a fost selectat ca fiind unul dintre cei mai apreciați tineri din viața publică reghineană intervievați în campania DA PENTRU REGHIN realizată de televiziunea DAReghin TV. (Campania a fost organizată cu scopul de a marca Ziua Tineretului prin promovarea reghinenilor care în ciuda vârstei fragede au ajuns să aibă succes în profesii diferite și care nu și-au părăsit locurile natale).

În 18 noiembrie 2013 a fost ales membru în Consiliul Director al 

,,ASOCIAŢIEI SPORTUL PENTRU TOŢI

A făcut parte din comisia de organizare a Galei Sportului Reghinean la edițiile 2014 și 2015

Reporter: la săptămânalul judeţean ,,Glasul Văilor

Membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Mureș

În 29 aprilie 2017 a fost ales vicepreședinte interimar al Despărțământului  ASTRA Reghin și în 29 septembrie a fost reales vicepreședinte cu drepturi depline al Despărțământului Reghin al ASTREI și redactor al revistei ASTRA Reghin. 


      Din 15 august 2016 este administrator al site-ului ,,visurilenuautermenlimita.com

      Promovez jurnalismul independent și nonconformist. Realizez  jurnalism de adâncime, interviuri inedite, necrologuri, reportaje, investigații și promovez valorile autentice.

     Pasionat de cărți, filme, geneaologie, fotografie, criminalistică, arheologie și călătorii.


     A lansat în 6 aprilie 2013 volumele I și II  din seria Gospodari și oameni de onoare din județul Mureș” 

    

     A lansat în 16 august 2017 cartea ,,Eugen Nicoară doctorul ancestronic din loja regelui Carol al II-lea studiul jurnalistului va fi lansat în 10 orașe din România pentru reabilitarea memoriei ilustrului medic la nivel național.  

În 12 septembrie 2017 a primit distincția ”PROTOPOP MARTIR AUREL MUNTEANU” din partea Protopopiatului Ortodox Huedin pentru cartea ”Eugen Nicoară – doctorul ancestronic din loja Regelui Carol al II – lea”, lucrare care a adus o serie de informații noi la 77 de ani de la moartea martirică a protopopului de Huedin după ce jurnalistul Robert Mihai Matei, a publicat jurnalul secret al doctorului care a ales locul de veci a protoiereului. 

      Pe 17 februarie 2018 a lansat cartea ,,Eugen Nicoară doctorul ancestronic din loja regelui Carol al II-lea”  în comuna Chiherul de Jos în colaborare cu primarul ing. Eremia Pop. 

      Este în curs de editare albumul omagial Georg Heiter – fotograf regal fără egal” cu prilejul a 70 de ani de la trecerea la cele veșnice a singurului fotograf din Reghin distins cu o medalie de aur de Casa Regală a României și a cărui mormânt a fost descoperit în anul 2015 de Robert Matei în urma unor investigații jurnalistice în mai multe cimitire. 

     Pe data de 1 Decembrie 2018 la Centenarul Marii Uniri a fost premiat de Ilarie Opriș din partea Asociației Culturale „Sfântul Gheorghe” cu o Diplomă și o medalie pentru merite culturale aduse Reghinului și județului Mureș. 

     Pe 28 noiembrie 2019 Matei R. Mihai a susținut o prelegere despre juristul Ioan Pop Maior, primul președinte al Despărțământului ASTRA Reghin la Biblioteca Municipală ,,Petru Maior”  din Reghin cu prilejul conferinței ,,ASTRA REGHINEANĂ ȘI MAREA UNIRE ” coordonată de prof. dr. Florin Bengean.

 Pe data de 30 noiembrie 2019 Primăria Comunei Suseni a lansat cartea ,,112 ani de la inaugurarea Fabricii de Cărămizi cu Aburi Suseni S.A.” (Povestea, Istoria și Adevărul) scrisă de jurnalistul Matei Mihai și prefațată de prof. univ. Marius Pașcan. Studiul  este o radiografie a unității de producție care în perioada 1907-2002  a trecut prin 9 forme de organizare și în a cărei carieră de lut în 1924 s-a descoperit celebra ,,Fibulă de la Suseni”. Bijuteria găsită îngropată într-o galerie de lut din Suseni după 92 de ani de la celebra descoperire a fost selectată de Muzeul Național de Istorie din România să participe la expoziția ,,Comorile României în China”. 

Din data de 20 februarie 2020 a devenit administrator al Grupului de Facebook  „Reghinul cultural și istoric! Personalități de ieri și de azi!”, alături de Vaida Ferenc. 

Momentan jurnalistul lucrează la cartea: ,,Un rebel fără pauză într-o lume civilizată cu forța” ce se va lansa în cursul anului 2023. 

Telefon 0753++++++

E-mail: vnatl_reghin1982@yahoo.com