AVOCATUL STELIAN DORU CĂTANĂ ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATURA LA PRIMĂRIA REGHIN DIN PARTEA PARTIDULUI NAŢIONAL LIBERAL !

0
Peste 400 de persoane, prieteni, colaboratori şi susţinători ai avocatului Stelian Doru Cătană au luat parte duminică, 3 martie 2024, la ora 18:00, la Casa de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin care a găzduit evenimentul de lansare a candidaturii acestuia pentru alegerile locale din partea Partidului Național Liberal la funcţia de primar al Reghinului !
La evenimentul de lansare a candidaturii au participat Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului, Gabriel Toncean, vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, cu rang de subsecretar de stat, Ciprian Dobre, Preşedintele PNL Mureş şi prefect al judeţului Mureş şi mai mulţi primari PNL, oameni de cultură, oameni de afaceri, preoţi, profesori şi funcţionari publici.

„În primul rând vreau să vă mulţumesc tuturor pentru suţinere şi pentru prezenţă. Faptul că sunteţi alături de mine într-un asemenea moment este o confirmare dar şi o obligaţie. Am luat decizia corectă, aceea de a candida la funcţia de primar. Însă această candidatură trebuie să fie începutul unei schimbări reale a Reghinului. Nu am venit aici ca să schimbăm un om cu o gaşcă sau să schimbăm o gaşcă cu altă gaşcă. Am venit în faţa dumneavoastră să punem bazele unui nou început pentru toţi reghinenii, pentru oamenii simpli şi buni ai acestui frumos oraş, care aşteaptă de la noi să găsim soluţii la problemele cu care se confruntă zi de zi şi poate minut de minut. Candidez pentru că pur şi simplu cred în Reghin (…). Faptul că în acest moment vorbim despre Reghin ca despre un oraş aflat sub stăpânire este dureros şi pentru mine este inadmisibil. Un nou început înseamnă să punem capăt acestei situaţii ruşinoase care face ca oraşul nostru să fie azi doar o umbră a ceea ce trebuie să fie. Vreau un Reghin prosper şi plin de viaţă, un Reghin sigur, care să devină perla judeţului Mureş, Vreau un Reghin pentru secolul XXI nu unul care a întors spatele viitorului şi care azi trăieşte din amintirea trecutului”, a declarat Stelian Doru Cătană în discursul său.

Acesta a mai precizat că, împreună cu echipa PNL din cadrul Consiliului Local Reghin a iniţiat mai multe proiecte menite să transforme municipiul într-un oraş modern, dar acestea au fost ignorate de către actuala conducere a administraţiei locale. „Au fost ignorate cu bună ştiinţă. Şi asta numai pentru că am avut curajul să spunem lucrurilor pe nume şi să acţionăm pentru binele comun şi pentru interesele celor care ne-au acordat încrederea prin votul lor în 2020. De aceea vă spun tuturor competiţia în care am decis să intru nu trebuie să fie pentru a fi concurent cu un alt candidat, trebuie să fie pentru toţi reghinenii. Iar pentru ca acest lucru să devină şi mai clar, nu am intenţia să ofer ce concetăţenilor mei o ofertă electorală făcută pe genunchi, adică o simplă sumă de promisiuni fără acoperire. Ceea ce vreau este un proiect realizat împreună cu reghinenii, pentru reghineni. În ultimii patru ani am discutat cu cetăţeni de toate vârstele şi de toate profesiile şi ştiu acum ce aşteaptă de la un primar. Convingerea cu care plec la drum este că rolul unui bun primar e acela de a fi un bun şi adevărat gospodar care serveşte comunitatea, nu interesele partizane sau de grup”, a mai afirmat Stelian Doru Cătană.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *