BOSS PHANTOM GRAND CAMPION ȘI LA DOG SHOW IN MACEDONIA!

0

 

 

    În aceste zile, celebrul Mastiff-Tibetan, Boss Phantom, concurează la clasa campion, în cadrul a trei competiții internaționale majore,  organizate la Skopje, de Uniunea Chinologică din Republica Macedonia, cu Tudor Sălăgean în calitate de hadler, unde reprezintă cu onoare România și județul Mureș.

    În prima zi,  pe 7 decembrie 2018, mastiff-tibetanul din Târgu-Mureș a obținut titlurile: Excelent 1, Best Dog, Best of Breed, și un loc II la Best in Show. În ziua a doua, Boss Phantom și-a adjudecat titlurile : Excelent 1, la clasa campion, Best-Dog și Best of Breed, locul I Best in Show, Campion Macedonia și Grand Campion Macedonia, titluri pe care orice crescător le-ar dori pentru câinele său de rasă. Mâine, 9 decembrie Boss Phantom mai concurează în Macedonia și pentru un titlu C.A.C.I.B. Internațional. 

    Povestea adorabilului „Boss Phantom”, începe în 13 februarie 2016, când un pui de sex masculin botezat mai târziu ,,Boos Phantom”, se năștea în canisa ,,Lion Dog Guard” din Sângeorgiu de Mureș, dimineața la ora 1.45, după un travaliu al mamei sale, Cora de patru ore. A fost cel de-al patrulea pui, născut în cuib, și primul mascul, după trei femele, proveniți din încrucișarea celui mai celebru cuplu de campioni ai canisei : Ba-Rong Thor și Cora. De atunci povestea acestui câine minune continuă prin: competiții, reportaje, știri, cărti, reclame sau filme documentare de televiziune.

 

 

      Boss Phantom, este un adevărat fenomen al speciei pe care o reprezintă, un mascul care stârnește admirație și invidie în egală măsură. După obținerea celui de al doilea titlu mondial, la World Dog Show din Olanda în această vară de către Mastiff -Tibetanul din Târgu-Mureș, tot mai mulți specialiști, sunt de părere că, ”Boss” este un exemplar, la limita superioară a perfecţiunii genetice ca forme morfologice. Are 1 an și 10 luni, 78 de cm înălțime, 86 de kg, în perioada când nu este angrenat în concursuri, și ajunge la 80 de kg în perioada competițională.

    După două titluri mondiale, Boss Phantom, a continuat să își mențină valoarea, și să își continue ascensiunea în competiții naționale și internaționale. A devenit din nou medaliat în România, la Turda, și în competiții internaționale, în Republica Moldova, Transnistria și Basarabia.

    Azi, ”leul” din Târgu-Mureș cum mai este supranumit mastiff-tibetanul a dovedit și în Republica Macedonia că își merită toate superlativele din mass-media la adresa sa, iar de curând, stăpânul său, Tudor Sălăgean a primit o invitație, ca să meargă împreună cu ”Boss” într-o vizită în Marea Britanie, la Londra, pentru a filma o emisiune, pentru canalul TV, Digi Animal World. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *