Claudia Schiffer versus Cindy Crawford ! Ce mai fac și cum arată supermodelele anilor ’90?

0
Site-ul „visurilenuautermenlimita.com” vă prezintă un reportaj despre ce mai fac și cum arată supermodelele anilor ’90? Supranumite ”originalele”, Claudia Schiffer şi Cindy Crawford femeile la care au visat miliarde de bărbați. Devenite faimoase în perioada când nu exista „Facebook” ori „Instagram”, manechinele au dus o viață în lux devenind mai populare decât actrițele vremii.
Nemţoaica Claudia Schiffer fotomodel al Agenției „Carla James”, şi femeia pe care celebrul magician David Copperfield se presupune că ar fi fost angajat-o şi plătit-o cu sume uriaşe să apară în public împreună cu acesta timp de 6 ani, momentan locuiește în Anglia, este căsătorită și are trei copii. Până la 52 de ani a apărut în 12 filme de cinema şi alte 12 filme documentare care i-au adus nu doar faimă ci şi bani. Averea sa a fost estimată de „Forbes” la 50 milioane de dolari. Claudia a fost aleasă de revista People drept una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume în anii 1990 şi 1991.
Topmodelul Claudia Schiffer şi magicianul David Copperfield.

Cindy Crawford – în anii ’90 se spunea despre ea că este cea mai frumoasă femeie din lume, Nu putem confirma nici infirma această afirmaţie însă a fost cu siguranţă una dintre cele mai în vogă topmodele din show-ul de modă „Victoria’s Secret” şi cel mai bine plătit supermodel al anilor 2000. Fosta soţie a celebrului actor de la Hollywood, Richard Gere, a rămas la fel de incitantă și la 55 de ani chiar dacă astăzi este mamă a doi copii, a apărut între timp în 7 filme cinematografice, 3 filme video şi 10 filme de televiziune. La 56 de ani și-a testat formele de senzație recent, pozând pe coperta „Vogue” Brazilia.
Cindy Crawford și Richard Gere s-au cunoscut în 1988 la o petrecere organizată la casa fotografului Herb Ritts.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *