CU RECUNOŞTINŢĂ PENTRU APELUL LA 112 !

0

Preşedintele Federaţiei de Dans Sportiv din România (F.R.D.S.) Vasile Gliga a scris azi un mesaj de mulţumire pe pagina personală de Facebook pe care este urmărit de aproape 14.000 de internauţi prin care îşi arată recunoştinţa faţă de gestul unui cetăţean reghinean de bună credinţă care în noaptea de Înviere trecând prin dreptul  Sălii de Evenimente a companiei „Gliga Companies S.A.” din strada Pandurilor nr. 120 a observat că a izbucnit un incendiu la centrala termică. Cetăţeanul  a scos telefonul şi a folosit apelul de urgenţă 112 pentru a anunţa incendiul şi a astfel focul a fost stins la timp de pompieri.

„Un necunoscut ne-a demonstrat în noaptea de Înviere ce înseamnă credința adevărată.

În noaptea de Înviere cineva s-a oprit din drumul său – poate spre biserică, poate spre casă, spre familie – și și-a sacrificat din timp să facă un bine. A sunat la 112, anunțând foarte prompt și la timp incendiul care a izbucnit la centrala noastră termică. Putea să își vadă de drum, putea să nu îi pese. Dar datorită lui pompierii au ajuns la timp, iar focul a fost stins rapid, au ars doar câțiva metri pătrați de acoperiș.

Gestul acelui om descrie cel mai bine ce ar trebui să însemne pentru noi toți credința, iubirea, Învierea. Vă mulţumim că existați, deși nu știm cine sunteți.

Mulţumim și pompierilor, serviciului de ambulanță și poliţiștilor reghineni pentru promptitudine și profesionalism.

Hristos a Inviat!” a transmis Vasile Gliga pe pagina sa de Facebook. 

Vasile Gliga a postat pe Facebook totodată şi un filmuleţ de zece secunde în care se văd echipajele de pompieri cum intervin să stingă flăcările de pe acoperişul centralei termice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *