GABRIEL TONCEAN AL DOILEA OM DIN SPORTUL ROMÂNESC, A LANSAT O PETIŢIE PENTRU VIITORUL COPIILOR – „EDUCAŢIA NUTRIŢIONALĂ ÎN ŞCOLI ” CARE ÎŞI PROPUNE SĂ COMBATĂ OBICEIURILE ALIMENTARE NESĂNĂTOASE !

0
Reghineanul Gabriel Toncean, actualmente vicepreşedinte în Agenția Națională pentru Sport (ANS), a făcut o propunere către Ministerul Educaţiei şi a lansat de curând o inițiativă de apreciat : petiția „Educația Nutrițională în Școli”. Această petiție își propune să integreze în mod activ în programa școlară informații esențiale despre nutriție, contribuind astfel la formarea unei generații sănătoase și conștiente.
Educația nutrițională își propune să combată obiceiurile alimentare nesănătoase într-o Românie care se află pe un loc fruntaș la capitolul obezitate infantilă.
Tot ceea ce au de făcut cei interesați este să acceseze linkul www.petitieonline.com, să caute „Petiție Educație Nutrițională” și să-și exprime acceptul pentru introducerea acestei discipline în programa școlară. O pot face și mai simplu, căutând pe Google după cuvintele cheie „Educație Nutrițională în Școli”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *