Dumitriţa Gliga „În goana noastră după fericire, am uitat că viața are urcușuri și coborâșuri. Am uitat de valori, am uitat să fim sinceri cu noi înșine și buni cu cei de lângă noi”

0

Președintele interimar al PSD Mureș, Dumitrița Gliga, prima femeie deputat din istoria Reghinului, membră în comisiile pentru tehnologia informației și comunicațiilor şi juridică de disciplină şi imunităţi din Parlamentul României, a scris un mesaj la final de an pe pagina sa de Facebook pe care este urmărită de 4884 de internauţi: 

Suntem în prag de an nou și, ca de fiecare dată, ne lăsăm cuprinși de febra bucuriei provocată de perspectiva atrăgătoare a unui nou început. Probabil, mai mult ca oricând, vrem să dăm uitării anul care a trecut și să ne reluăm degrabă viața, așa cum o știam, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

În goana noastră după fericire, am uitat că viața are urcușuri și coborâșuri. Am uitat de valori, am uitat să fim sinceri cu noi înșine și buni cu cei de lângă noi. Am uitat să credem în Dumnezeu. Am uitat prea multe. Ne-am lăsat prinși în vârtejul unui hedonism scăpat de sub control.

Probabil că ce s-a petrecut cu omenirea în 2020 va fi un subiect vast de studiu pentru multe discipline și pentru mult timp. Am fost total surprinsă cât de repede se poate degrada democrația, cât de ușor se poate dezbina o comunitate și cât de nepregătită pentru neprevăzut este, în general, societatea noastră. Este cutremurător cât de fragili suntem.

În prag de An Nou, îndrăznesc să fiu optimistă. Poporul nostru a trecut prin vremuri și mai grele și a supraviețuit. O să trecem cu bine și acum. Dacă avem încredere în noi, nimic nu ne dărâmă!

Să întâmpinăm așadar anul 2021 așa cum se cuvine. Cu mult curaj, cu bucurie, speranță și încredere.

La mulți ani!”.

Sursa foto: Facebook Dumitriţa Gliga

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *