LA MULŢI ANI CELOR MAI SENZAŢIONALI FRAŢI: CRISTIAN-TEOFIL ŞI CĂLIN IOAN ALBU !

0
La mulți ani celor mai senzaționați frați: Cristian-Teofil şi Călin – Ioan Albu ! Amândoi aveți ceva unic de arătat acestei lumi. Continuați să străluciți. Fie ca viața voastră să fie plină de victorii nesfârșite, „visurilenuautermenlimita.com” vă urează să rămâneți fericiți pentru tot restul vieții voastre şi să vă sprijiniţi întotdeauna reciproc. 
Cristian-Teofil Albu şi Călin Albu s-au născut la Maternitatea Spitalului Orăşenesc Reghin (Spitalul Dr. Eugen Nicoară”) pe data de 28 august 1982, la o diferenţă de 5 minute. Primul s-a născut Călin şi al doilea fratele său geamăn Cristian având greutatea de 3250 grame. S-au născut într-o zi de sâmbăta, în Republica Socialistă România, (pe vremea în care lumina începea să fie întreruptă în fiecare zi cel puţin o oră, seara) fiind asistaţi la naştere de către dr. ginecolog Daniel Horvath.
Primul sărbătorit este prof. Dr. ing. Cristian-Teofil Albu care s-a remarcat ca profesor în cadrul Colegiului Silvic din Gurghiu pentru modul în care și-a dedicat vocația în spiritul educației în domeniul silvic. Un om spectaculos care îţi dă impresia că înainte să îşi fi început viaţa, ştia deja care este misiunea sa spirituală şi că avea capacitatea de a-şi reconsidera (într-o dimensiune care transcende planul terestru) condiţiile generale ale existenţei sale în momentul în care era pe punctul de a pătrunde în lumea pământească.
Al doilea sărbătorit este ing. Călin-Ioan Albu din cadrul Primăriei Municipiului Reghin un om care şi-a găsit pacea inimii, pacea minţii şi mângâierea în Cuvântul lui Dumnezeu…
Doi oameni minunaţi care stăpânesc foarte bine datele tehnice ale meseriilor pe care şi le-au ales. Doi gemeni responsabili care sunt preocupaţi de ceea ce fac până la cele mai mici detalii. Doi fraţi care au reuşit să se conformeze convingerilor lor şi care ştiu să îşi asume şi greşelile cu demnitate fără să caute scuze şi vinovaţi. Doi tineri intelectuali care ştiu cum să îi facă pe cei din jurul lor să se gândească la un anume lucru, să îl admire şi chiar să fie de acord cu ei dacă le ascultă pledoariile când simt nevoia să îşi ofere inimile spre contemplarea publică.
Unul este un mare patriot român cu puternice sentimente naţionale, un iubitor al pădurii şi un om cu principii morale trainice iar celălalt un liber cugetător cu o inimă îndrăgostită de frumusețea lui Dumnezeu preocupat de lumina mântuitoare a neprihănirii…

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *