Cu siguranță, majoritatea românilor știu cine este Dorian Popa. Îndrăgitul artist român a devenit celebru mai ales după rolul său din serialul „Pariu cu viața”. Actor, cântăreț, vlogger și un influencer de succes, Dorian Popa se numără printre cele mai cunoscute vedete din România. Dorian Popa s-a născut pe 8.08 ’88, deşi în certificatul de naştere este trecut în data de 7 august pentru că aşa a vrut mama acestuia la naştere. Astăzi este în realiate ziua s-a de naştere motiv pentru care îi urăm tradiţionalul „La mulţi ani, fericire, împliniri şi succes în cariera artistică”. 

Numele complet al sărbătoritului este Popa Dorian Hâtz Laurențiu s-a născut la Constanţa, este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În anul 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat de Televiziunea Naţională PRO TV.

Potrivit site-urilor „impact.ro” şi „substantial.ro”: Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România și face o mulțime de bani din mediul online. Cu toate acestea, Dorian este priceput și în afaceri. În ultimii ani, artistul s-a implicat și în domeniul imobiliarelor. După ce și-a ridicat propria vilă la Domnești, Dorian Popa s-a arătat interesat de acest sector, așa că să s-a implicat în imobiliare. Ba chiar a reușit să de-a lovitura. Tot în Domnești, Dorian a ridicat un cartier rezidențial, afacere în care a băgat sute de mii de euro.

Pentru a fi un antreprenor de succes, el și-a încercat norocul și în alte domenii de activitate. Mai exact, actorului i-a atras atenția sectorul HoReCa, așa că a făcut un parteneriat cu unul dintre cele mai renumite fast food-uri din București. Se pare că inițiativa a avut succes, tocmai de aceea Dorian are de gând să își extindă lanțul de magazine de tip fast food și în alte orașe din România.

Dorian Popa are în acest moment pe canalul său de You-Tube 2,22 mil. de abonați1 şi 3 K de videoclipuri.

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *