Mai sunt trei zile de înscrieri pentru postul de psiholog stagiar din cadrul Secției Neonatologie de la Spitalul Dr. Eugen Nicoară

0

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de psiholog stagiar în cadrul Secţiei Neonatologie.
Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii superioare (diplomă de licență în specialitate) un atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor, nefiind necesară vechimea în specialitate.
Taxa de înscriere este de 80 de lei. Înscrierile se fac la secretariatul unității din strada Spitalului nr.20, până la data de 23 noiembrie, la ora 15.00. Proba scrisă va avea loc în 5 decembrie de la ora 10.00 și interviu în data de 12 decembrie la aceeași oră.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a Spitalului Municipal Dr. Eugen Nicoară. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, str. Spitalului nr. 20, Judeţul Mureș, telefon, 0265/511.161, interior 151. (R.M.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *