Mircea Miguel și-a adjudecat a 21-a medalie din carieră !

0

 

Untitled 1
Mircea Ovidiu Mihai, președintele Clubului Bad-Boy Reghin, arbitrul Nedelcu Viorel și campionul la categoria 54 de kg, Mircea Miguel

Mircea Miguel este, fără îndoială, cel mai cunoscut junior de box din Reghin. Proaspăt medaliat cu bronz la Campionatele Naționale de la Piatra Neamț, Miguel a reușit să obțină în acest sfârșit de săptămână încă două medalii datorită talentului și stilului său non-conformist care l-au făcut „celebru” la categoria 54 de kg.
Pe 20 septembrie speranța boxului reghinean Miguel şi-a demonstrat din nou valoarea în ring la „Cupa Municipiului Târgu-Mureș de Box” unde și-a adjudecat locul I la categoria 54 de kg. La competiția desfășurată la Teatrul de Vară din capitala județului Mureș, boxerul reghinean s-a impus la puncte în fața sportivului Cristi Cindea de la CS Ring Box Târnăveni. 

Pe 21 septembrie Miguel a boxat acasă la Cupa Reghinului Bad-Boy desfășurată la Sala Polivalentă din Parcul Tineretului, unde a obținut ce-a de-a 21-a victorie din palmaresul său de sportiv și o medalie de aur la categoria 54 de kg după ce l-a învins pe Paul Făgădar, de la Club Sportiv, Voința Cluj-Napoca.
Reghineanul are în palmares 17 medalii de aur la cupe și memoriale, o medalie de argint la Campionatul României de box pentru juniori desfășurat la Târgu-Jiu în 2017, o medalie de bronz la Cupa României la Box pentru juniori din aprilie 2018 desfășurată la Câmpulung , o medalie de argint la Concursul International de Box pentru juniori desfășurat în iulie 2018, în Italia și o medalie de bronz la Campionatul Naţional de box pentru juniori din luna septembrie a anului curent de la Piatra Neamț. 


viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *