O nouă clasare pe podiumul Campionatului Național de Juniori de Box pentru Miguel Mircea

0

 


Municipiul Piatra Neamț a găzduit, în perioada 5-9 septembrie, Campionatul Național de Box pentru Juniori, ediţia 2018. Manifestarea a fost organizată de Federația Română de Box (FRB), împreună cu Fundația “Boxul Nemțean” și Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamț. În competiție au concurat circa 200 de sportivi de la 70 de cluburi din România cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, la toate categoriile de greutate care în cele cinci zile de competiție și-au arătat calitățile pugilistice pe ringul de box. 

Reghinul a fost reprezentat la turneul de la Piatra Neamț la categoria 54 de kg de Mircea Miguel, legitimat la Clubul Sportiv RingBox Târgu-Mureș și Bad Boy Gym Reghin, care a câștigat medalia de bronz și locul III, fiind învins în semifinale de Alin Crișan din Turda legitimat la Clubul Voința Cluj. ,,Trebuie să recunosc, cu bărbăție și responsabilitate că nu am luat medalia de argint pentru că nu am fost în cea mai bună formă, dar consider că nu am avut în ring un adversar pe care nu îl puteam învinge însă acesta a speculat greșelile mele și a câștigat la puncte. La următoarea confruntare promit să-mi iau revanșa!” a declarat Miguel Mircea foarte încrezător pentru viselenuautermenlimita.ro.

După o medalie de bronz și una de argint câștigate la campionatele de juniori din 2017 și 2018 Mircea Miguel rămâne speranța Reghinului la medalia de aur și titlul de campion național de box din 2019. Momentan se pregătește să boxeze pe 20 septembrie la Gala Municipală Mureș, desfășurată la Teatrul de Vară din Târgu-Mureș și pe 21 septembrie va boxa la Cupa Reghinului la Box – Bad-Boy ce se va desfășura la Sala de Sport din Parcul Tineretului.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *