Reţeaua de magazine KONEKT, specializată în ACCESORII GSM, existentă deja în multe din oraşe din România, a deschis pe data de 19 Noiembrie un nou magazin, la noi în municipiu!

0

Reţeaua de magazine KONEKT, specializată în ACCESORII GSM, existentă deja în multe din oraşe din România, a deschis pe data de 19 Noiembrie un nou magazin, la noi în municipiu! Magazinul situat în Reghin îl găsiţi pe Str. Şcolii nr. 2, vis-a-vis de Biserica Săsească, în incinta fostului Vodafone. “Magazinele noastre pot oferi protecţia completă şi necesară oricărui tip de telefon, indiferent de model. Avem o gamă largă de produse care cuprinde un portofoliu de peste 2000 de bucăţi, pe placul şi bugetul oricărui client. Această gamă curpinde folii de protecţie de sticlă de cea mai bună calitate, de la 2D până la 9D, clare sau antispy + o gamă mai restrânsă pentru foliile de silicon, peste 20 de modele de huse de protecţie pentru orice model de telefon, suporturi auto, căşti stereo/wireless/bluetooth, boxe, cabluri, încărcătoare auto/de reţea/wireless, adaptoare, conectoare, huse pentru tablete, baterii externe, acumulatori de telefoane, carduri şi stick-uri de memorie, modulatoare FM şi alte gadget-uri. Agentul din magazin este specializat în acest domeniu şi pentru orice întrebări legate de produsele noastre, vă stă la dispoziţie. Menţionez faptul că foliile de sticlă achiziţionate din magazinul nostru se montează gratuit la noi în locaţie. În incinta acestui magazin, clienţii au la dispoziţie şi un service de telefonie mobilă, unde pot repara orice probleme au la telefoanele şi tabletele pe care le utilizează.” a declarat Loredana Mosuţ, Directorul de vânzări al reţelei de magazine Konekt, pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro.

Programul magazinului este de la 9:00 la 17:00 de luni până vineri şi de la 9:00-13:00 Sâmbăta.


Motto-ul reţelei Konekt “Nu sparge mâine ce poţi proteja astăzi” ne îndeamnă pe toţi să avem grijă de dispozitivele pe care le folosim, ţinând cont de costurile la care suntem supuşi în cazul deteriorării acestora.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *