BOOS PHANTOM CAMPION ABSOLUT LA CUPA MOLDOVEI AŞTEPTAT CA FAVORIT LA UN CAMPIONAT INTERNAŢIONAL DE CLUB DE PROFESIONIŞTI DIN SERBIA !

0

Omul de afaceri Tudor Sălăgean, a participat weekend-ul trecut cu 2 dintre celebri săi Mastiffi Tibetani din Canisa Lion Dog Guard, la expoziția de frumusețe canină ,,Cupa Moldovei”, organizată de Asociația Chinologică Metropolitan din Iași, în perioada 28-29 septembrie 2019, la Grădina Palas. Celebrul mascul ,,Boss Phantom, dublul campion mondial, și-a adjudecat în cadrul expozițiilor 2 x C.A.C. & 1 X C.A.C.I.B., următoarele titluri: 3 x Ex 1, Best Dog și Best of Breed, în timp ce femela Cora a obțnut : 3 x Ex 1 și Best Female B.O.S., plus alte premii la secțiunea ,,Best In Show”.


Handlerul Vladimir Bursac si Boos PhantomNu cu mult timp înainte de Cupa Moldovei, unul dintre cei mai mari handleri de grupa 2 – a din Europa, Vladimir Bursac a postat pe pagina sa de socializare o poză realizată de fotograful: Zeljko Novakov în care handlerul apare împreună cu uriașul Boos, sub care a atașat impresionantul palmares al tibetanului, și i-a urat ,,Bun venit în Serbia!”. Un gest frumos din partea handlerului din Batjnica care studiază această profesie în cadrul Academiei Chinologice : Kinološka akademija, știind că impresionantul câine din Sângeorgiul Mureș v-a participa la două competiții un în acest sfărșit de săptămână în Serbia.

Deși Vladimir Bursac nu l-a prezentat niciodată în ring pe Boss Phantom, handler-ul cu o experiență extrem de mare, în expoziții și concursuri canine naționale, europene, internaționale și specializate în peste 15 țări, nu a putut rămâne indiferent la aflarea veștii că un dublu campion mondial ajunge în țara sa unde v-a participa în data de 5 octombrie la un Campionat Național al Serbiei și pe 6 octombrie la un Campionat Internațional Profesional de Club și a ținut să îi facă o promovare inedită celui mai titrat Mastif Tibetan din lume.


Boss Phantom între adulație și un imens succes comercial !


Boss Phantom este un Mastiff Tibetan de lux, cu un palmares impresionant, care a participat până n prezent la 80 de expoziții încheiate cu 80 de titluri de Excelent 1, (niciodată nu s-a clasat pe un loc II), deține două  titluri de campion mondial, plus peste 50 de B.O.B.-uri. Câinele de lux al lui Tudor Sălăgean, are dresor personal, este angajat în cadrul unei firme de pază și protecție, are șofer personal, este transportat cu o mașină personalizată la expoziții și concursuri, doarme în hoteluri de lux și are zeci de apariții în cadrul celor mai importante televiziuni naționale, și internaționale.

Pe data data de 19 aprilie 2019, Boss Phantom a fost prezent în emisiunea „La Măruță – Exclusiv” în cadrul Televiziunii PRO TV o emisiune care a înregistrat peste 437.000 de vizualizări însă cota maximă de audiență a înregistrat-o pe canalul You Tube după apariția Mastiffului Tibetan în videoclipul „Campion” al solistului  Dani Mocanu care i-a dedicat versurile și muzica și care a ajuns momentan la peste 14.500.000 de vizualizări. 

 


 

 

Câinele are la activ zeci  de sesiuni foto cu admiratorii săi și în numele său staff-ul tehnic organizează, ocazional tombole cu premii  fanilor campionului, care constă în diverse obiecte  personalizate cu imaginea emblematică a lui Boss Phantom care deține și o statuie în mărime naturală în greutate de peste 100 de kg realizată din lemn de sequoia.

Până în prezent, la vârsta de doi ani și șase luni, Boss Phantom a realizat o singură montă cu embrioni exportați în Malezia pentru o sumă impresionantă, iar  anul viitor v-a mai realiza o montă, cu o femelă albă de Mastif , adusă chiar din Tibet, și care azi este membră a Canisei ,,Lion Dog Guard”.

La ora actuală, Boss Phantom este evaluat (ca valoare în bani) la peste 300.000 de euro și este creditat ca fiind cel mai reprezentativ mastiff tibetan din lume care a transformat expozițiile chinologice dintr-un instrument de promovare, într-o formă de artă desăvârșită.

Succesul competițional și comercial al lui Boss Phantom, este în continuă ascensiune, și odată cu aura și gloria acestuia, și România a revenit în atenția mapamondului prin omul din spatele său, Tudor Sălăgean.


 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *