SC MALDU GRUP IMP-EXP SRL, CU UN PAS ÎNAINTE, ÎN LUMEA SIGURANȚEI !

0

Vrei să-ți securizezi locuința, casa de vacanță sau firma? Sau ești plecat în străinătate și vrei să vezi imagini de acasă în timp real când ți se face dor?  Încearcă un sistem de supraveghere profesional! Suntem firma Maldu Grup, și ne găsești în Reghin, în complexul EVORA CENTRAL (la etaj, deasupra magazinului TXM), pe rețelele social media www.maldu.ro, facebook.com/maldugrup, ori prin intermediul undelor radio la numerele de telefon : 0745-583-217 și 0772-150-827.


 

MALDU GRUP REGHIN 2019

Vă prezentăm o firmă de încredere, care crește de la an la an în preferințele clienților, și care și-a câștigat în ultimii 14 ani bonitatea prin expertul Alexandru Dumitru, un administrator care oferă servicii de securitate și supraveghere, la cel mai ridicat grad de responsabilitate. Maldu Grup, are sediul mamă în Ploiești, județul Prahova, și puncte de lucru în municipiul Reghin, județul Mureș și municipiul Toplița, județul Harghita.

Maldu Grup este o firmă înființată înainte de criza economică din 2008 și nu a avut nici creșteri extraordinare, nici scăderi spectaculoase, dar care are un circuit constant ascendent.  Firma are ca obiective, satisfacerea în orice condiții a clienților, și vine în întâmpinarea nevoilor acestora, stabilind relații de colaborare cât mai avantajoase pentru toate părțile implicate, dând dovadă de profesionalism și responsabilitate, atât în domeniul sistemelor de securitate autorizate cât și de vânzări calculatoare , service și externalizare IT.      

 


Maldu Grup, a fost visul unui student din cadrul unei Facultăți de Relații Internaționale și Studii Europene!


Alexandru MALDU

Totul a început în anul 2005, când Alexandru Dumitru, student în ultimul an, la facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București, a pus bazele societății, SC. MALDU GRUP IMP-EXP SRL, având ca obiect principal de activitate, comerț cu încălțăminte, la preț cu amănuntul.

În aceași perioadă, Alexandru Dumitru a semnat un contract cu Televiziunea Prima TV, în calitate de logger-monitorizare  în cadrul celebrei emisiuni „Big Brother” II, prezentată la vremea aceea de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu.

 În anul 2007, administratorul firmei, Alexandru Dumitru și-a diversificat serviciile, iar obiectul principal de activitate, a devenit comerțul cu calculatorare, echipamente periferice și software,  dar la acea oră, firma nu ieșea în evidență în mulțimea de firme similare, fiind concurența prea mare și bugetul de publicitate aproape inexistent.

În anul 2008, Maldu Grup a ajuns și în Sărmaș-Toplița unde a testat ,,puterea cablului”, după ce a intrat pe piața de rețea de cablu de internet și wireless, unde internetul era la nivel de pionierat.

Din anul 2009, Dumitru Alexandru a lucrat o perioadă în București, ca analist programator software, după care, în anul 2017 s-a autorizat în domeniul sistemelor de securitate, și a revenit în Toplița.


După ce și-a diversificat activitatea și a ajuns la trei coduri CAEN : 4321(  Lucrări de instalaţii electrice), 7112  (Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea) și 8020 (Activități de servicii privind sistemele de securizare), societatea a început să fie din ce în ce mai solicitată pe sfera de servicii de securizare de locuințe, cu sisteme de supravegere profesionale. Rețeta a fost simplă: determinare, seriozitate și servicii de calitate, care l-au propulsat rapid într-un jucător important pe piața sistemelor de securitate autorizate.

 

Societatea execută servicii conform unui REGULAMENT  de ,,Organizare și funcționare al societății în domeniul sistemelor de alarmare împotriva efracției” avizat de Poliția Română.  SC Maldu Grup Imp-Eexp SRL desfăşoară activităţile de proiectare, instalare şi întreţinere numai cu personal angajat ce deţine competenţe profesionale adecvate activităţii şi avizat de poliţie.

Maldu Grup folosește, unelte profesionale exclusiv, pentru instalarea sistemelor de supraveghere și securitate video care le fac să funcționeze mai eficient, iar echipamentele instalate nu sunt doar profesionale, ci și certificate și corespund cerințelor legale în vigoare. Societatea nu utilizează cele mai ieftine echipamente, ci cele mai eficiente la cel mai bun raport calitate-preț și stabile, dar care nu sunt cu mult mai scumpe!

 

Datorită succesului înregistrat și cererilor din partea clienților, pe 15 august 2017, Maldu Grup și-a deschis și la Reghin, un birou de prezentare, foarte cochet cu punct de lucru în centrul municipiului, pe strada Piața Petru Maior nr. 53, la etajul 1, al magazinului Evora Central. 

Pe lângă serviciile de securitate, firma realizează reparații de calculatoare, laptop-uri, plus mentenanță IT, prin intermediul unor  specialiști. Maldu Grup are un portofoliu de peste 100 de sisteme complete, montate în numai doi ani, în țară.

Momentan, firma este formată dintr-o o echipă mică, dar multidisciplinară, de 3 angajați și un administrator și își propune, pe anul 2019, să își crească numărul de angajați, și să formeze o echipă lărgită de specialiști, fiindcă portofoliul de clienții este ascendent, iar în viitorul apropiat, firma urmează să se autorizeze și în sisteme de detecție incendiu.

 


FVC_2979

 

Fondatorul Maldu Grup, pe 16 aprilie 2019,  a împlinit 36 de ani. Este un profesionist cu standarde înalte, când vine vorba de servicii, și care își respectă clienții, cu un simț responsabil mai rar întâlnit. Pentru administratorul firmei, cuvântul dat este o chestiune foarte importantă, la fel ca bunele maniere și bunul simț. Legat de afacerea pe care o coordonează Alexandru Dumitru are o filozofie ,,Într-o lume plină de neprevăzut, un sistem de supraveghere video sau antiefracție, a devenit o necesitate și nu un moft”. (M.R.M.)

 


 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *