Dezinsecţie și deratizare prin pulverizare aeriană la Reghin contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari !

0

Dezinsectie Reghin 3

Astăzi s-a efectuat în Municipiul Reghin, începând cu ora 05.00, prima etapă din activitatea de dezinsecție și deratizare contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari, prin pulverizare aeriană. Conform unui comunicat de pe site-ul Primăriei Municipiului Reghin etapa realizată azi prin pulverizare aeriană (aviotratament), a cuprins o suprafață de aproximativ 2100 de hectare.

Acțiunea a avut ca scop reducerea densității insectelor și s-a desfășurat respectând normele sanitare specifice. Produsele folosite în acţiune au avut ca substanța activă deltamethrin, substanțe avizate de Ministerul Sănătății care nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor și animalelor.

Pentru eficiența procesului, autoritățiile au recomandat prin mai multe canale social media și afișe stradale cetăţenilor, asociaţiilor de locatari, proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de dezinsecție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc.

Totodată autoritățiile au avertizat apicultorii locali să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *