C.A.R.P. Reghin, parteneriat cu SC Teletec SRL, în sprijinul pensionarilor !

0

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Reghin, a pus zilele trecute bazele unui acord de colaborare cu Societatea Comercială  Teletec SRL din municipiu (care în vara aceasta a aniversat 18 ani de existență și care în acest moment a depășit cifra de afaceri de 2 milioane de euro.)

Președintele C.A.R.P. Reghin, Leon Stoica, și omul de afaceri Călin Marian, administratorul celei mai renumite societăți din Reghin, în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT, și care găzduiește în incinta magazinului din strada Gării nr. 18, primul showroom al celei mai mari fabricii din lume (care realizează bucătării la comandă în Germania), și-au dat mâna pentru un parteneriat de durată, care să vină în sprijinul pensionarilor.


,,Practic, vom crea în cadrul acestui parteneriat o serie de vouchere pentru produsele achiziționate din magazinul nostru, de către membrii Casei de Aajutor Reciproc a Pensionarilor  Reghin, care le vor aduce reduceri cuprinse între 25 și 50 de lei, și bineînțeles în cadrul aceluiași parteneriat, vom semna și un contract de sponsorizare pentru acțiunile C.A.R.P.,  în cadrul campaniilor de întrajutoare a celor mai nevoiași vârstnici” a precizat Marian Călin, care dincolo de funcția de administrator al SC Teletec SRL, este și consilier parohial în cadrul Bisericii Ortodoxe cu hramul “ Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul nostru.

 


,,Se știe că principalul scop al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Reghin, este sprijinirea celor 11.000 de membri, prin acordarea de împrumuturi rambursabile, ajutoare nerambursabile, și ajutoare pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare a foștilor membri.  Totodată CARP Reghin se străduiește de 58 de ani de la înfințare, să asigure condiții de trai, și o viață decentă, pentru persoanele de vârsta a treia, prestează servicii de întrajutorare mutuală și asistența socială, și organizează activități de protecție socială, activități cultural artistice, turistice și de agrement. Acest acord de colaborare este binevenit, și îl felicităm pe domnul Călin Marian pentru această decizie de a se alătura parteneriatelor, care să aducă un zâmbet pe buzele persoanelor vârstnice”, a precizat Leon Stoica, (președintele C.A.R.P. Reghin, din anul 2012. )

 

CARP Reghin mai deține și alte parteneriate cu firme renumite din județul Mureș, precum: Societatea Comercială Pansab S.R.L.,(panifacție), S.C. Mirdatod S.R.L. Ibănești, (produse lactate), Serele Dalin S.R.L. (cultivarea de legume) și Farmacia “Ecofarmacia ” (medicamente și ceaiuri).

 

Potrivit prevederilor art. 25, aliniatul 3 litera I din Codul Fiscal, societățile comerciale care au profit, pot sponsoriza activități de protecție socială desfășurate de asociații sau fundații non – profit, sumele alocate, urmând a fi scăzute din impozitul pe profit. Iată de ce invităm pe cei care au această posibilitate legală, să ne contacteze pentru a acorda o mână de ajutor persoanelor vârstnice cu venituri foarte mici, bolnave, persoane singure, etc. La nivelul asociației noastre există o bază de date în acest sens”, a declarat în încheiere Leon Stoica.

Sigla VNATL

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *