DRAGOŞ PUI ESTE NOUL VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI REGHIN !

0

Consiliul Local al Municipiului Reghin întrunit azi, 16 decembrie 2020 în ședință extraordinară, a ales prin vot secret noul viceprimar al municipiului la 51 de zile de la ceremonia de învestire a noului primar al urbei şi depunerea jurământului de către noul Consiliu Local. Coincidenţă sau nu şedinţa a avut loc în Casa de Cultură Municipală construită în urmă cu 80 de ani de Dr. Eugen Nicoară preşedintele Despărţământului ASTRA Reghin şi preşedintele Organizaţiei Partidului Naţional Reghin.  

Pentru această funcție au fost propuși doi consilieri, Doru Stelian Cătană – avocat (38 de ani) din partea PNL, şi Dragoş Pui – economist (35 de ani) din partea alianței PSD-ALDE. În urma votului exprimat de consilieri, Dragoş Pui a obținut un număr de 11 voturi, față de 8 ale reprezentantului PNL, fapt ce-l propulsează în funcția de viceprimar al municipiului pentru următorii patru ani.

„Vă mulţumesc pentru onoarea şi responsabilitatea pe care mi-aţi dat-o astăzi prin vot. Aşa cum foarte bine a precizat domnul primar, greul doar acum începe. Vom traversa o perioadă extrem de dificilă, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al proiectelor pentru municipiul nostru. Oraşul şi cetăţenii cred că au nevoie de o majoritate stabilă, matură şi responsabilă, care să ducă la bun sfârşit proiectele pe care cu toţii sper că ni le dorim pentru reghineni.

În ceea ce priveşte afirmaţiile de la începutul şedinţei, cum că trebuie să ajungem în poziţie unii sau alţii, cred că sunt cât se poate de greşite. Cred că noi, aici, ca şi consilieri locali trebuie să lăsăm din acest moment politica deoparte, să facem echipă şi să-i reprezentăm cât de bine putem pe cei care ne-au dat votul şi care şi-au pus speranţele în noi. Motiv pentru care vă asigur că uşa mea de viceprimar va fi în permanenţă deschisă oricăruia dintre colegii consilieri locali şi nu doar ci şi cetăţenilor municipiului Reghin şi sper să veniţi cu cât mai multe propuneri în folosul comunităţii şi pe care să le discutăm şi să le implementăm împreună. Vă mulţumesc încă odată şi vă asigur că îmi voi da toată silinţa să nu dezamăgesc şi să reuşim să modernizăm oraşul cu viteza şi cu proiectele pe care le aşteaptă cetăţenii”, a declarat noul viceprimar al Reghinului, Dragoş Pui, imediat după numărarea voturilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *