Gabriel Toncean a fost ales președinte al Organizaţiei Partidului Naţional Liberal Reghin !

0

Gabriel Toncean a câștigat alegerile interne din data de 14 iulie pentru funcția de președinte al PNL Reghin, cu 51 de voturi față de 33, câte a obținut contracandidatul său, Mihai Dan Fărcaș. Mesajul campaniei interne a lui Gabriel Toncean a fost „continuăm împreună”, prin echipă. Sub președinția lui Gabriel Toncean, PNL Reghin în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, s-a triplat numărul consilierilor locali la 8 față de 3, câți erau în 2019 când a preluat organizaţia. Totodată împreună cu echipa sa consilieri a reuşit depunerea a 10 proiecte de hotărâre în Consiliul Local, în doar 7 luni de activitate şi de la începutul campaniei electorale a propus iniţiativa colegilor din PNL Reghin ca în cazul în care vor fi aleşi locali să îşi doneze indemnizaţile către un Centru pentru copii cu dizabilităţi, propunere devenită faptă şi concretizată lunar. Liberalul Gabriel Toncean a postat azi pe pagina personală de Facebook următorul mesaj:

Membrii PNL au decis: voi continua încă 4 ani în calitate de președinte al filialei municipale. Le mulțumesc colegilor pentru susținere, că au crezut în mine și își doresc să muncim în continuare pentru dezvoltarea PNL Reghin! Pentru 2024 avem ca obiective obținerea majorității în Consiliul Municipal și să dăm reghinenilor un primar liberal!”.

Se pare că anul 2021 este un an excelent pentru Gabriel Toncean care în luna ianuarie a fost reales pentru a treia oară în fruntea Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, în luna iunie a fost reales preşedinte al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness şi a devenit tatic a treia oară, iar în luna iulie a fost ales preşedinte al Organizaţiei Locale a Partidului Naţional Liberal Reghin.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *