STELIAN DORU CĂTANĂ CONFIRMAT LA ALEGERILE INTERNE VICEPREŞEDINTE AL PNL REGHIN CU CEL MAI MARE NUMĂR DE VOTURI VALABIL EXPRIMATE

0

Pe 14 iulie 2021, PNL Reghin, a organizat alegeri interne pentru ca filiala să fie reprezentată în mandatul 2021-2025 la vârf de cei mai buni dintre cei mai buni. Preşedinţia filialei Reghin a fost câştigată de prof. Gabriel Sebastian Toncean iar în funcţia de vicepeşedinte au fost aleşi 8 membrii: Cătană Doru Stelian, Sabău Raul, Nicușan Oana, Sabău Marius, Chelariu Paula, Verenca Anca, Rusu Dragoș, Bândilă Claudiu. Secretar-trezorier a fost ales Iacob Gliga iar membrii noului Birou Politic al PNL Reghin sunt :Murar Nicolae, Bârsan Ionuț Marcel, Pădurean Florin, Botezan Marinela, Farcaș Ciprian, Tomacu Alin, Buțiu Cristian Andrei, Covaci Candid şi Cremene Dorin.

Alegerile interne din 14 iulie pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL Reghin au confirmat faptul că, consilierul local, Stelian Doru Cătană este cel mai potrivit membru pentru a candida la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar al Reghinului. Alegerea sa cu un număr de 51 de voturi valabil exprimate din totalul de 85 de buletine de vot confirmă declaraţia dată de preşedintele Gabriel Toncean în conferinţa de presă din 30 iunie de la Reghin în care afirma, printre altele că el nu va candida la funcţia de primar în anul 2024 şi că în urma mai multor discuţii avute în cadrul organizaţiei PNL Reghin, Stelian Doru Cătană a fost considerat principalul favorit pentru a candida la viitoarele alegeri locale. (G.N.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *