O reghineancă a devenit doctor în domeniul Inginerie și Management

0

Reghineanca, Anca Mihaela Giurgiu,  secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, a devenit vineri, 17 ianuarie, doctor în domeniul Inginerie și Management. Anca este fiica profesoarei Alexandrina Redeș și a antrenorului de fotbal, Mihai Redeș.


 

Prin intermediul paginii personale de Facebook, Anca Mihaela Giurgiu a transmis mulțumiri tuturor cadrelor didactice, precum și familiei, pentru suportul oferit pe perioada celor șase ani de studiu și de elaborare a tezei de doctorat.

,,Data de 17.01.2020 a fost importantă pentru mine. În această zi de vineri s-a încheiat o muncă de cercetare care a durat 6 ani și s-a finalizat cu susținerea Tezei de Doctorat.

Doresc să îi mulțumesc domnului profesor Dr. Ing. Liviu Marian pentru răbdarea și priceperea cu care m-a îndrumat în această aventură științifică, profesorilor din comisia de evaluare: Prof. Dr. Ing. Adrian Pîslă, Prof. Dr. Ing. Lucian Cioca, Conf. Dr. Ec. Daniela Ștefănescu, Prof. Dr. Ing. Liviu Morar, pentru aprecierile deosebite, care m-au încărcat de emoție.

De asemenea, mulțumesc familiei care nu m-a lăsat să renunț la visul meu, în clipele grele și m-a încurajat, îndurând cu stoicism tot ce a presupus concentrarea mea pe cercetare și, nu în ultimul rând, le mulțumesc oamenilor dragi sufletului meu, care mi-au fost alături la acest ultim pas spre legitimizarea calității de Doctor în domeniul Inginerie și Management”.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *