Până azi în judeţul Mureş au fost confirmate 28.737 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV 2

0

Potrivit unui comunicat transmis de Cancelaria Prefectului Judeţului Mureş până astăzi, 14 octombrie, în județul Mureș au fost confirmate 28.737 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 345 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 19 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, 239 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș.

Până la această dată, 27.397 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.347 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 858 persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 18 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 1031 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 174 teste RT-PCR și 1288 de teste rapide antigenice.

În județul Mureș, 1566 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1055 de persoane se află în carantină la domiciliu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *