Potrivit informațiilor DSP Mureș, 422 de persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș !

0

    Cancelaria Prefectului Judeţului Mureş a anunţat prin intermediul unui omunicat de presă că până astăzi, 12 noiembrie, în județul Mureș au fost confirmate 37.717 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 187 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 31 de persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

    Potrivit informațiilor DSP Mureș, 422 de persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în județul Mureș. Până la această dată, 35.578 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (DSP Mureș transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindecate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 2.458 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 951 de persoane au fost externate la cerere.

  Potrivit aceluiaşi comunicat, un număr de 15 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș. Până acum, 1401 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

   În ultimele 24 de ore au fost efectuate 183 de teste RT-PCR și 656 de teste rapide antigenice. În județul Mureș, 2424 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1238 de persoane se află în carantină la domiciliu se mai precizează în comunicatul transmis de Instituția Prefectului – Județul Mureș. (S.B.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *