Un tânăr de 19 ani din Reghin s-a înecat în Dunăre

0
dolj-1-1
foto – https://www.libertatea.ro

În 20 iunie 2018 libertatea.ro anunța știrea că ,,Un tânăr de 19 ani din Reghin s-a înecat în Dunăre. Băiatul venise cu trei prieteni să vândă cherestea”. 
Potrivit site-ului menționat „Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, miercuri (20 iunie) după-amiază, după ce a intrat în Dunăre să se scalde, dar nu a mai ieșit la mal. Băiatul se afla împreună cu alte trei persoane pe o plajă sălbatică, unde a luat masa și apoi a decis să se răcorească”.
Aceiași publicație mai precizează că reghineanul, a ajuns în cursul zilei de miercuri în localitatea doljeană Cetate pentru a vinde cherestea. După ce și-a vândut marfa, tânărul și alte trei persoane care îl însoțeau au parcat vehiculul golit de marfă pe marginea Dunării.
„Au servit masa și apoi el a intrat în apă pentru a se scălda. Nu a mai ieșit la mal”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia cu bărci pneumatice și o echipă de scafandri din județul Mehedinți pentru a-l căuta pe tânăr.


Până în momentul de față nu se cunoaște dacă trupul reghineanului a fost găsit. (R.M.)

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *