DE SĂRBĂTORILE DE IARNĂ MAGAZINUL DE CADOURI AL FAMILIEI SUCIU VĂ OFERĂ CEA MAI BUNĂ OFERTĂ !

0

 

untitled-26

Maria Suciu împreună cu sora ei Olivia Uțiu în urmă cu 18 ani au deschis un magazin de cadouri în Reghin din economiile proprii. Ideea și conceptul acestei afaceri a avut ,,priză” la public și în timp și-a câștigat respectul în fața clienților prin stil și rafinament, siguranță și încredere. Dacă la început magazinul comercializa porțelan, cești și căni, bibelouri și vaze decorative, servicii de masă, ceai, cafea sticlă și menaj astăzi gama de cadouri s-a extins considerabil și a devenit unul din cele mai populare magazine din Reghin.


La început magazinul a funcționat pe strada Mihai Viteazul în cadrul Complexului Universal ,,Big”, iar din 2007 s-a mutat pe Strada Republicii Nr. 10 în imobilul în care s-a născut marele avocat, deputat și publicist Alexandru Ceușianu. După un timp Olivia s-a retras din afacere și Maria a rămas administrator unic al magazinului motiv pentru care l-a introdus în afacere și pe fiul ei Daniel Suciu Dumitru Bândilă. În toți acești ani Maria a rămas o fire analitică, a dat dovadă de o foarte bună disciplină în muncă și a rezistat pe piață pentru că produsele comercializate în magazinul familiei Suciu au fost întotdeauna la îndemâna clienților. Maria face parte din ,,garda veche,, a comercianților, care a lucrat în domeniu 46 de ani, are studii comerciale și un simț practic foarte dezvoltat. Însă datorită unor probleme de sănătate care o macină de câteva luni Maria s-a decis să facă o pauză în activitate și a predat ștafeta conducerii magazinului fiului ei, Daniel care continuă cu abnegație tradiția familiei în acest domeniu. Are determinare, fler și se ocupă până în cele mai mici detalii ca afacerea să crească și se străduiește să găsească cei mai valoroși furnizori de cadouri din țară. 

Astăzi magazinul familiei Suciu situat pe Strada Republicii Nr. 10, oferă clienților cadouri pentru toate gusturile ,,Pentru cei care vor să fie la curent cu noutățile în materie de cadouri adevărate și nu sunt amatori de chinezării și kitschuri îi invit să ne treacă pragul magazinului cu încredere și cu siguranță nu vor regreta” a declarat Daniel Suciu. Întrebat care este oferta din ajunul Sărbătorilor de iarnă pentru clienții care încă nu au reușit să cumpere cadourile de Crăciun pentru cei dragi, Daniel Suciu ne-a răspuns cu amabilitatea-i caracteristică ,,La noi găsesc cele mai practice variante de cadou atât cei cu buget nelimitat cât și cei cu buget redus. Avem cadouri cu stil indiferent că mă refer la ceasurile ornamentale și veiozele din porțelan de Alba-Iulia, sau la vazele de Baia-Mare din ceramică pictate manual în fir de aur , ori dacă recomandăm vazele de Oradea, Suceava sau Corund. Comercializăm totodată la prețuri accesibile picturi românești , servicii de masă de 6 și 12 persoane, cu tacâmuri din inox, pahare de cristal, servicii de ceai și cafea din porțelan și cobalt, toată gama de vase de gătit, obiecte artizanale din os, plachete din ceramică, icoane argintate și nu în ultimul rând suveniruri și cele mai cochete aranjamente florale ”, a mai precizat Daniel Suciu.

 

Magazinul este deschis zilnic de luni până vineri între orele: 9.00 la 17.00,  iar sâmbăta între 09.00 și 13.00. În cazul unor urgențe JUSTIFICATE apelați cu încredere în cursul săptămânii și după program la telefonul: 0745-327-166.

i-i-suciu-maria-ok

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *