TELETEC ADUCE UN NOU CONCEPT ÎN REGHIN, PRACTICA RETURNĂRII PRODUSELOR CUMPĂRATE ŞI RECUPERAREA BANILOR !

0

 

        În data de 7 iunie a avut loc ,,Marea deschidere de la etaj”  a magazinului Teletec exact la un an de la inaugurarea magazinului din strada Gării nr. 18 administrat de omul de afaceri Călin Marian Vasile. Cu această ocazie s-a lansat și magazinul on-line www teletec.ro, unde cumpărătorii beneficează de livrarea gratuită a produselor în Reghin și împrejurimi prin intermediul S.C. Teletec S.R.L. într-un interval de 12-24 de ore de la expedierea comenzii. Cu câteva zile în urmă, s-au distribuit pliante în tot județul, cu oferte, şi s-a perindat peste tot o maşină ce a invitat toţi cetăţenii la marea deschidere.

      Etajul magazinului a fost asaltat de reghineni de la orele 9.00 până la orele 20.00 care au îngroșat rândurile pentru reducerile ce au atras ochiul, mai ales la  produsele ce aveau un preţ mai scăzut și care erau în stoc limitat. Şi aşa s-a demonstrat încă o dată setea de cumpărături a reghinenlor care aveau deja planul stabilit şi s-au dus direct la sursă ca să îşi achiziţioneze bunul dorit din magazinul momentului care se întinde pe o suprafață de peste 700 de mp.   

     ,,Magazinul nostru oferă o gamă largă de produse încorporabile. Clienții au putut achiziționa la discreție dintr-o sortimentație de 130 de modele diferite de aparate frigorifice, peste 70 de modele de mașini de spălat, 50 de modele de aragaz, peste 50 de modele de telefoane sau 50 de televizoare de ultimă generație. Eu încerc să promovez un alt stil de afaceri de a fi mai aproape de clienți, de ai contacta după post vânzare, de a nu îi uita și întreba dacă sunt mulțumiți de produsele care le-au achiziționat.  Ne bucurăm că suntem pe val în preferințele clienților și că putem să oferim produse și cu 6 ani garanție și multe produse încorporabile.  Avem produse fiabile, oferim încredere clienților și mai mult garantăm că îi putem ajuta să își repare produsele în urma unor defecțiuni și post garanție” a precizat administratorul Teletec, Călin Marian pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”.

 

DSCF3584

 

       ,,Marea deschidere de la etaj” a adus și câteva oferte unice față de concurența de profil prin care Teletec îi ajută pe clienți și după încheierea serviciilor post-vânzare și post garanție. Totodată admiratorii produselor Teletec pot aduce în magazin orice produs electrocasnic și să plece acasă cu un produs nou cu o reducere de preț. ,,Cei mai mulți dintre clienți suflă și în iaurt când este vorba de a achiziționa electrocasnice și electronice în România, pentru că toți vor să aibă siguranța că nu sunt înșelați. Din astfel de considerente Teletec aduce o nou concept la Reghin, practica returnării produselor cumpărate și recuperarea banilor sau înlocuirea produsului cu un altul, adecvat nevoilor cumpăratorului. În acest sens avem produse cu post garanție la 30 de zile și chiar la 60 de zile astfel că clienții nemulțumiți de calitatea produselor își pot recupera bani plătiți” a mai adăugat administratorul Teletec.

     O altă noutate la inaugurare de la etaj este biroul de creditare în rate cu buletinul din cadrul magazinului pentru cei care vor să achiziționeze electronice și electrocasnice.  Toți cumpărătorii care achiziționează produse din magazinul Teletec în perioada 7 iunie – 30 august participă automat la tombola ” SMART ” unde pot câștiga un Smartphone, un TV LED Smart, marele premiu un automobil SMART și alte premii surpriză. Clienții trebuie să cumpere produse în valoare de minim 500 de lei pentru a participa la extragerea finală care se va realiza în data 31 august în direct la televiziunea locală DAReghin TV.

DSCF3618

        Teletec este un brand în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT. SC Teletec SRL este o companie cu experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice care în 31 august va aniversa 16 ani de existență.

      

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *