MASTIFF-TIBETANUL MELYOT-KAN E NOUL CAMPION EUROPEAN LA CLASA BABY LA EUROPEAN DOG SHOW DIN DANEMARCA, FAVORIT SĂ DEVINĂ SUCCESORUL LUI BOSS PHANTOM !

0

Mastiff-tibetanul Melyot-Kan din canisa „Lion Dog Guard”, a cunoscutului om de afaceri Tudor Sălăgean din Sângeorgiu de Mureş, a devenit noul campion european la clasa „Baby” la competiţia internaţională canină „European Dog Show” desfăşurată în Danemarca la Centrul de Expoziţii MCH Messecenter Herning, în perioada 18-21 mai 2023. Melyot-Kan nu este nimeni altul decât puiul celebrului „Boss-Phantom”, dublu campion mondial şi probabil singurul mastiff-tibetan care nu a înregistrat în toată cariera sa niciodată vreo înfrângere.

Boss Phantom” mai deţine totodată 6 titluri de campion balcanic, şi-a adjudecat titlul de campion peste 16 ţări şi de 6 ori titlul de „Supreme Best in Show” în cinci ţări diferite şi, nu în ultimul rând, a obtinut 105 de B.O.B.-uri ,,Best of Breed”, adică titlul de cel mai bun exemplar al rasei sale şi a fost jurizat de peste 90 arbitri din 20 de ţări de pe trei continente. 

În urma obţinerii acestui titlu, proprietarul patrupedului de lux crede că Melyot-Kan, are şanse reale să devină succesorul lui Boss-Phantom într-un viitor apropiat. 

Reamintim cititorilor noştri că în urmă cu aproape şase ani, site-ul „visurilenuautermenlimita.com” publica în exclusivitate ştirea că mastiff-tibetanul „Boss-Phantom” (tatăl actualului campion european), pe 9 noiembrie 2017 devenea primul campion mondial din România, care reuşea să câştige locul I la ,,World Dog Show Leipzig” din Germania la clasa ,,Puppy Best of Breed”.

Povestea merge mai departe!!

A consemnat Ema Vancu 

Crescătorul de mastiffi-tibetani Tudor Sălăgean alături de „Boos-Phantom” la concursul mondial „,World Dog Show Leipzig” din Germania, ediţia 2017 unde patrupedul său de lux a obţinut locul I la clasa ,,Puppy Best of Breed”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *