ORCHESTRELE DE MANDOLINE PSALMUS ŞI CANTUS REUNITE AU SUSŢINUT UN CONCERT INEDIT LA REGHIN

0
La invitaţia pastorului Pensionar Viorel Roşca am participat în după masa de sâmbătă, 13 aprilie, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Reghin Emanuel. la un concert susţinut de orchestrele de mandoline Psalmus și Cantus reunite pentru o cauză nobilă.
În biserica condusă de pastorul Petru Cătinean am asistat la un regal muzical susţinut pe 55 de mandoline marca „Hora” demn de laudă.
La acest eveniment au participat mai mulți credincioși din bisericile adventiste din zonă, dar și alți vizitatori. Dirijarea corului a fost asigurată de pastorul Zoltán Józsa, care a împărtășit și un cuvânt biblic pentru cei prezenți. Atmosfera după-masă a fost una binecuvântată și încântătoare, pentru care Îi aducem mulțumiri lui Dumnezeu.
Reamintim citititorilor noştri că pe 2 septembrie 2023, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea a sărbătorit 101 ani de existenţă în Reghin şi prima practicantă a acestei religii în oraşul nostru a fost Nosner. Elvina Catalina, mama asistentei medicale Maria Magdalena Péter care s-a stins din viaţă pe 3 ianuarie 2023 la vârsta de 101 ani.

Sursa foto: Raul Bogdan

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *