Talent, seriozitate, simplitate, caracter și perseverență! Cam așa l-aș descrie pe sărbătoritul zilei de astăzi 5 aprilie, Romulus Daniel Miclea care astăzi bifează frumoasă vârstă de 41 ani.

  “Romică”, cum îl alintă cunoscuți din lumea fotbalistică mureșeană și nu numai, a evoluat de-a lungul carierei sale sportive la echipe precum: AS Armata Târgu Mureș, Metalul Reșița, Universitatea Craiova, Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș, iar spre finalul carierei sportive a revenit pe meleagurile natale la AS Armata Târgu Mureș și apoi la câteva echipe de liga IV județeană, dar simultan și-a consolidat și continuat cariera de antrenor la grupele juvenile a unor cluburi locale.

     Talentul și pasiunea sărbătoritului pentru fotbal se regăsesc în execuțiile memorabile ce au făcut ca prin evoluțiile sale din teren să devină un idol al multora fie că vorbim de Bănia craioveană sau de Copoul ieșean și unde și astăzi, la 5-10 ani distanță de la evoluțiile sub culorile celor două grupări, să facă încă să se vorbească despre el doar la superlativ.

      La ceas aniversar, Romică, pe lângă tradiționalul : “La mulți ani sănătoși și fericiți!” îți mulțumim pentru reușitele tale sportive și sperăm ca prin munca ta de antrenor să ai șansă să descoperi cît mai mulți jucători de talia ta sportivă și de ce nu…să te mai revedem cât de curând în teren într-un duel de 90 minute fiindcă încă avem ce învăța din evoluțiile tale! 

 

 

Sursa foto: https://gazmetanmedias.blogspot.com

A consemnat Dragoş Puia

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *