Sergiu Varodi e sub tratament în Italia la secția de hematologie a spitalului „Santa Maria della Misericordia”

0

    Tânărul Sergiu Varodi în vârstă de 21 de ani din Reghin care a fost diagnosticat cu Leucemie Acută Linfoblastică în urmă cu patru ani a postat în 7 iunie pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru toți care se interesează de starea lui de sănătate și îl sprijină de la distanță liniștindu-i că a ajuns în Italia la tratament. 


Ciao a tutti!  Ce mai faceți? Eu sunt ok, sunt internat pe secția de hematologie a spitalului „Santa Maria della Misericordia” din (oraşul) Udine, Italia. În ultimele zile mi s-au repetat toate analizele, confirmând și doctorii de aici recidiva, iar în această dimineață am început „distracția” cu un cocktail citostatic. 
Sunt ok, îmi pun nădejdea în Dumnezeu și încerc să mă gândesc cât de puțin la boală și să rămân pozitiv.
Vă mulțumesc tuturor pentru toate gândurile bune și pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc multă sănătate! ?
Nu uitați să zâmbiți! Ciao.


    Aproape 800 de prieteni au reacționat la mesajul lui Sergiu și au dat like sau sau scris comentarii de încurajare și susținere demonstrându-i că are toate motivele să se întoarcă sănătos acasă unde are cei mai buni prieteni de pe pământ! Toate mesajele conțin aprecieri și încurajări care să îl facă să înțeleagă pe Sergiu că în aceste momente dificile, o armată de prieteni, cunoscuți și necunoscuți se roagă, îi transmit gânduri pozitive, jurnaliștii îi publică povestea în ziare, se fac reportaje de televiziune, se organizează evenimente caritabile în numele său, se donează bani în urnele din magazine pentru transplantul său medular, toate demonstrându-i că nu este singur în această luptă și că trebuie să treacă prin această încercare grea cu brio. 

        Unul dintre cele mai emoționante mesaje a fost scris de Robert Comănescu ,,Nu-i spune lui Dumnezeu ce boala mare ai ci spunei bolii ce Dumnezeu mare ai. El poate totul. Totul e posibil la Dumnezeu”!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *