Canisa LION DOG GUARD a luat crema medaliilor de la Bistrizer Burg DOG SHOW!

0

 

dogÎn perioada 1 – 2 aprilie 2017,  iubitorii de patrupede au putut admira cele mai frumoase exemplare canine în postură de vedete, la evenimentul Bistritzer Burg ,,DOG SHOW” organizat de Asociaţia Chinologică Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa şi în colaborare cu Carpatin Club România. Evenimentul a avut loc în Complexul Heidenfeld – Viișoara  şi a fost structurat pe 5 expoziţii: 2 expoziţii naţionale CAC – 1 aprilie, o expoziţie internaţională CACIB, o expoziţie Club Carpatin şi selecţia Club Carpatin, în 2 aprilie. Printre cele peste 400 de patrupede înscrise în competiție, din 12 țări s-au numărat și tibetanii târgumureșeanului Tudor Sălăgean proprietarul canisei ,,Lion Dog Guard”. Acesta a plecat la Bistrița cu celebrii tibetani Thor, Kronos și Boika, cea mai nouă achiziție a omului de afaceri, adusă din Ukraina, care a făcut deja furori. Câinii lui Tudor Sălăgean, care au devenit virali pe internet de mai bine de doi ani, au câștigat 6 medalii la cele mai importante competiții din clasa tibetanilor, fiecare la categoria sa de vârstă, plus că în competițiile de la Bistrița au participat și Ama, Alisa și Asena, trei femele care provin din canisa ,,Lion Dog Guard” prin împerechierea mastiffilor tibetani THOR și CINDI, care pe data de 1 aprilie au împlinit 5 luni de viață. ,,Cele trei femele, care provin din canisa mea, au venit în concurs cu proprietarii lor și mă bucur că au plecat acasă cu lauri. AMA și-a adjudecat la CAC 1 Wery Promising 1, ALISA la CAC 2 Wery Promising 1 și ASENA la CACIB Wery Prominsing 1, Best Baby”, a declarat pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”, Tudor Sălăgean.  


 Boika ,,Best in show”, Kronos ,,Best Junior” și Thor ,,Best Dog” și ,,Best of Breed” la Bistrița


Imaginile vorbesc de cla sine

BOIKA, deși are doar 3 luni și jumătate și a fost la prima sa apariție în public la ”Bistritzer Burg Dog Show 2017”, și-a adjudecat locul 1 la ,,Baby Best in Show” și C.A.C.1 ,,Best Baby”, CAC2 ,,Best Baby” și CACIB ,,Very Promising 1”. Mastiff Tibetanul a fost revelația evenimentului care a impresionat brigada de arbitrii la superlativ, fiind desemnat cel mai frumos cățel din toate rasele. ,,Best in show”. După festivitatea de premiere, patrupedul a coborât de pe podium bucuros și a avut o reacție memorabilă. A fugit și s-a urcat în brațele stăpânului, l-a îmbrățișat cu lăbuțele și l-a „sărutat” pe toată fața, gest care l-a luat prin surprindere și pe omul de afaceri. Momentul a fost unul extrem de emoționant, care a impresionat audiența.  

 


15747478_1174341285995025_1959409687768836160_n
              -THOR cel mai titrat Mastiff Tibetan al momentului –

THOR a concurat la Internațional Dog Show Bistrița 2017 la clasa campioni, unde și-a adjudecat următoarele titluri: CAC 1=EX.1.CACL, CAC 2=EX.1 BD,BOB și CACIB=EX.1.BD.BOB!. ,,La final, un arbitru care l-a jurizat pentru prima oară pe Thor în momentul în care i-a văzut carnetul de performanțe, a rămas șocat, s-a ridicat în picioare și a spus cu voce tare către toți cei prezenți, posesori de câini și spectatori ,,Așa trebuie să arate carnetul de performanțe a unui campion”, a explicat Tudor Sălăgean. Thor a fost achiziționat de omul de afaceri la începutul anului 2015, din capitala Rusiei, din Canisa Chentao Park cu 5.500 de euro, plus două deplasări în Rusia, care au însemnat în realitate o investiție 7.500 de euro din bugetul lui Tudor Sălăgean. O mulțime de bani pentru un om care nu are acest microb în sânge, însă nu și pentru un iubitor de animale, ca Tudor Sălăgean, un vizionar dotat cu un simț practic rar întâlnit.

Azi, Thor este cel mai titrat Mastiff Tibetan și cel mai bine cotat în competițiile de gen, performanțele sale înregistrate depășind titlurile câștigate de patru generații la un loc pe diagrama strămoșilor săi din arborele genealogic. BA RONG THOR, pe numele său complet, are vârsta de 2 ani și 2 luni și pe lângă coama sa nemaiîntâlnită la nici un tibetan din România, câinele are un palmares aproape imposibil de egalat: 52 de competiții câștigate printre care un loc II la Campionatul Mondial ,,World Dog Show” desfășurat la Milano în 2015 și 34 de titluri ,,Best of Breed”.

KRONOS 2017
În imagini celebrul KRONOS și handlerul Petru Mureșean la „BISTRIZER BURG DOG SHOW”

KRONOS  a obținut la Bistrița următoarele titluri:CAC 1=EX.1.Best Junior.BOB, CAC 2=EX.1.Best Junior. Kronos este un mascul  adus direct din Tibet prin intermediul Canisei Chentao Park din Rusia, care l-a costat pe omul de afaceri 6500 de euro.

Patroana canisei i-a adus câinele personal omului de afaceri până în Ungaria, de unde târgumureșeanul l-a preluat și l-a adus  până în România. ,,Nu o să uit niciodată, când am ajuns în țară, după ce am trecut vama cu câinele. am oprit în prima stație peco, l-am luat în brațe și mi-am făcut o fotografie cu această bijuterie și le-am transmis pe facebook tuturor posesorilor de tibetani din România următorul mesaj: ,,Kronos 100% Tibet, bun venit pe pământ românesc! Era o realitate pentru că Kronos a fost primul Mastiff Tibetan, adus direct din Tibet în țara noastră. Avea atunci 2 luni și jumătate și am scris așa: În viață alegerile ieftine te costă scump” declară târgumureșeanul. În vara anului 2016 Kronos a șocat întreaga Europă, după ce la Campionatul European ,,Euro Dog Show” organizat la Bruxelles, a concurat în ring cu cei mai buni 76 de Mastiffi din Europa, reușind să obțină titlul ,,Very Promosing 1” la clasa Minor Puppy.


 ,,Lion Dog Guard” a împlinit 1 an de viață și crește un pui de aur pentru campionatele mondiale


 Reamintim cititorilor noștri că omul de afaceri, Tudor Sălăgean, este posesorul a 8 patrupede, cotate ca fiind unele dintre cele mai scumpe din Europa și proprietarul canisei ,,Lion Dog Guard”, din Târgu-Mureș. În luna martie canisa a împlinit 1 an de la înființare și de curând a scos la vânzare a doua serie de pui Mastiff de Tibet, rasă pură care de data aceasta provin de la celebrele sale patrupede: Ba-Rong Thor și Cora. ,,Sunt fericit că cele mai noi produse ale canisei ,,LION DOG GUARD” sunt un lot de pui de Mastiffi Tibetani născuți din încrucișarea celui mai celebru cuplu de campioni ai noștri. S-au născut în cuib 3 femele și un mascul. Femelele au fost vândute de la naștere unor persoane foarte importante din România, în timp ce masculul botezat de mine ,,Boos Pantom” în vârstă de 1,5 luni deocamdată nu este de vânzare. Deși de curând un om de afaceri din Turcia a oferit pe el suma de 7.000 de euro stăpânul a refuzat oferta. Nu spun că 7.000 de euro, nu sunt o sumă de bani importantă, dar nu pot să îl vând pe ,,Boss Phantom” pentru că liniștea mea sufletească nu poate fi cumpărată. Visul meu este să îl cresc pe acest tibetan, să îl antrenez și să îl pregătesc să îl surclaseze pe Thor și să devină viitorul campion mondial”, a concis stăpânul canisei ,,LION DOG GUARD”.

14900395_1107005926061895_5818426420509875396_n

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *