CINĂ GASTRONOMICĂ FĂRĂ PRECEDENT LA REGHIN!

0

 

 

FVC_2779-2

Cafe-Restaurantul Intim, alături de gastronomul Adrian Florescu, din Câmpia Turzii și Somelierul Independent Valentin Briceag, din Piteşti organizează, vineri, 16 februarie 2018 la ora 18.00, evenimentul anului în industria gastronomică, la Reghin, unde pasionaţii vor descoperi câteva sortimente de vin de înaltă complexitate și preparate culinare deosebite. La eveniment sunt aşteptaţi clienti, experti în domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnalisti şi, nu în ultimul rând, bloggeri culinari. Evenimentul vine la o săptămână, după ce renumitul gastronom Adrian Florescu a semnat un contract de prestări servicii cu firma Ara Drinks Import SRL, deţinută de Radu Pop, şi o perioadă va organiza evenimente lifestyle la Reghin şi va prepara cele mai trendy reţete ale momentului, în funcţie de gusturile şi poftele clienţilor restaurantului Intim.


 Radu Pop, un rebel fără pauză, în materie de servicii, de pofte şi gusturi


 Dacă în 2015 Radu Pop reuşea să transformae unul dintre cele mai vechi edificii din centrul Reghinului, într-un spaţiu rafinat, în care arhitectura se împleteşte cu gastronomia, cu moda şi cu acel “savoir vivre” care face diferenţa în 2018 reghineanul şi-a propus să revoluţioneze gastronomia reghineană. Pe Strada Republicii, la nr. 2, în clădirea în care în urmă cu 100 de ani, bravul general Traian Moşoiu, cu regimentul 27 Bacău, servea prânzul în restaurantul Casei de Bal, după ce ocupase Reghinul Săsesc, pentru a aduce vestea eliberării Ardealului de sub ocupaţia Imperiul Austro-Ungar,  azi funcţionează cel mai în vogă restaurant din centrul istoric al urbei.Este locul în care clienţii îşi pot delecta simțurile, cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate. Ambianţa elegantă, personalul tânăr, îmbrăcat în uniforme de înaltă ţinută, cu codul bunelor maniere la zi, care inspiră respect şi fac diferenţa între localurile din municipiu, când vine vorba de o ieşire reuşită.  Te impresionează piesele de mobilier colorate, dotate cu sistem apelare chelner wireless la buton, comenzile se fac de clienţi pe tablete conectate la serverul bucătăriei, unde gastronomul Adrian Florescu prepară, într-o manieră contemporană, cele mai în vogă specialităţi din bucătăria internațională și cele mai proaspete ingrediente regionale. (Antipasti, Tagliolini cu cerneală de sepie, creveţi black tiger şi vongole, Medalion de porc mangaliţa / cremă de ciuperci exotice, ,,pont neufe” de sfeclă coaptă, edamame, sos de mure, Duet de vită cu sos de vin porto, Mousse de ciocolată albă şi vanilie, fulgi de migdale, ,,tart crumbs” etc.) Spațiul restaurantului a fost edificat în 1862 şi reabilitat şi în 2011, cu o sumă colosală, pentru a putea fi adaptat condiţiilor de azi, din sfera localurilor de lux. Echilibrat, eclectic și rafinat, restaurantul este definit de încăperi proiectate sub forma unui labirint, cu ieşire în curtea interioară către terasă sau la stradă, lângă Banca Românească, în apropiere de km 0 al Reghinului.


 

Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, oferă meniu à la carte, cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Localul dispune şi de o sală de protocol, cu o capacitate de 25 de locuri, care se poate închiria pentru diferite evenimente organizate de fime, O.N.G.-uri sau Asociaţii Profesionale etc. Restaurantul INTIM vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii la cele mai înalte standarde de servire a băuturilor şi de preparare a mâncărurilor. Societatea deţine o selecţie de peste 2500 de etichete în stoc şi deţine o cameră dedicată depozitării şi tezaurizării pe termen lung. Firma a organizat peste 300 de evenimente şi are peste 500 de clienţi permanenţi. 


FVC_2795-2

 


Rezervări: 0265523624, (0733) 910 405 sau 0754240068. 


2781-2

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *