Fostul instructor militar specializat în autoapărare și multiplu campion în Ju-Jitsu-Full Contact, Tudor Sălăgean își aniversează azi, ziua de naștere. Site-ul viselenuautermenlimita.ro îi transmite cu această ocazie multă sănătate, fericire și un sincer și călduros „La Mulți Ani!”. Sărbătortul a împlinit 42 de ani, este tată a trei copii, e proprietarul unei canise de câini de lux și administratorul a trei societăți de Pază şi Protecţie, Securitate şi Garda de Corp care asigură servicii de pază pentru o serie de firme și multinaționale importante din România.


Tudor Sălăgean este deținător al centurii negre cu 3 DAN în Ju-Jitsu, fost coponent al lotului ,,Lia Manoliu” din București și membru fondator al Clubului Sport Tiger Budo Tîrgu-Mureș. Sărbătoritul posedă o autoritate naturală mai rar întâlnită, opiniile și judecățile lui se bucură, în ochii celorlalți, de un respect larg împărtășit în lumea internauților. Drept dovadă în ultimii trei ani articolele despre Tudor Sălăgean au înregistrat aproape 26.000 de mii de vizualizări și fac referire în special la cariera sa sportivă, pasiunea acestuia pentru Mastiffi Tibetani (una dintre cele mai scumpe rase de câini din lume, din care omul de afaceri deține 8 exemplare) și la performanțele obținute cu patrupedele sale care anul acesta au fost protagoniștii unui documentar pe postul de televiziune ,,Animal Planet Channel”.

 

35198976_1672505639511918_3244131009330937856_n
Contactat telefonic și întrebat ce își mai dorește de la viață sărbătoritul a declarat ,,Sunt recunoscător Divinității pentru fiecare clipă pe care am trăit-o și pe care o trăiesc, conștientizez câte daruri am primit în această viață și cât de minunată poate fi. Viața mi-a depășit orice așteptare pe care o aveam până acum ce pot să mai îmi doresc? … sănătate, un titlu de campion cu câinele meu, Boss Phantom la Campionatul Mondial Canin din Olanda ce se va desfășura anul acesta pe 12 august în Amsterdam și un titlul de campion mondial pentru fiul meu, Darius Sălăgean, practicant de Kyokushin care în această toamnă va lupta pentru titlu la Campionatele de Arte Marțiale din Ungaria” a mărturisit Tudor Sălăgean. Sărbătoritul a mai precizat că de ziua sa de naștere a fost răsfățat de angajații săi din cadrul firmelor pe care le administrează și în data de 15 iunie, distracția va continua, cu o petrecere fabuloasă în cadrul unui restaurant select din Tîrgu-Mureș, la care sunt așteptați peste 100 de invitați din țară și din străinătate, rude, prieteni și colaboratori, sportivi, oameni de afaceri și artiști.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *