PESTE 100 DE SOCIETĂȚI REGHINENE S-AU CLASAT PE LOCUL I ÎN TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL MUREȘ

0

Cea de-a 24-a ediție a Galei „Topul Firmelor din Județul Mureș” organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș a avut loc în data de 2 noiembrie în incinta restaurantului-hotel ,,Business” din Târgu-Mureș. Organizatorii au premiat excelența în afaceri și au acordat distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului. Anul acesta la întocmirea clasamentelor, au participat 16.321 societăți comerciale care au depus bilanțul contabil la Direcția Generală a Finanțelor Publice Mureș, dintre care 2.634 s-au situat pe primele 10 locuri grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Dintre acestea, 1033 se regăsesc în catalogul tipărit ,,Topul Firmelor din Județul Mureș” locul I revenind unui număr de 748 de firme. Dintre acestea 103 sunt din Reghin ori sunt administrate de oameni de afaceri din ,,Orașul Viorilor”, altele 15 firme locale sunt pe locul II și 13 firme din municipiul nostru pe locul III.

Topul Firmelor Mures 2017


Site-ul viselenuautermenlimita.ro vă prezintă în exclusivitate 30 dintre societățile reghinene clasate pe locul I în Topul Firmelor din Județul Mureș, administratorii sau persoanele de contact ai firmelor, forma de organizare și obiectul de activitate.

1.KASTAMONU ROMÂNIA SA – Ozoguz Esat Bayram (Intreprinderi mari – Tăierea și rindeluirea lemnului)
2. SC HORA SA – Nicolae Bâzgan (Intreprinderi mari – Fabricarea Instrumentelor Muzicale)
3. GLIGA INSTRUMENTE MUZICALE SA – VASILE GLIGA *(fondator) (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea Instrumentelor Muzicale)
4. TELETEC SRL – MARIAN CĂLIN (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor audio/video în magazine specializate)
5. SIBA PACKAGING SRL – ȘIKO JANOȘ (Intreprinderi mici – Fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor de hârtie și carton)
6. TIPOGRAFIA PRINTOTAL SRL – SORIN IOAN MACARIE (Fabricarea altor articole din hârtie și carton)
7. PROTELCON SRL – BACOȘ FELICIA (Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții)
8. CARMACO AGRO SRL – Intreprinderi mici (Fabricarea produselor din carne de pasăre) administrată de Merdar Adriana-Florina
9. CARMACO SILVA SRL – Intreprinderi mici (Fabricarea produselor din carne de pasăre)
10. SALINELE SANDOR SRL-D – SANDOR JOZSEF (Extracția Sării)
11. BLUM PROD SRL – BLUM JOZSEF (Microintreprinderi – Fabricarea altor produse din material plastic)
12. AGROMEC REGHIN SA – MĂRIOARA JIGA (Intreprinderi mici – Producție de profile obținute la rece – Turnarea fontei)
13. OSLER COM SRL – HORHAT SERGIU (Microintreprinderi – Fabricarea de instrumente optice și echipamente fotografice)

DSCF4346

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14. OLTEANPRODLEMN SRL – OLTEAN TIBERIU (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea de mobilă n.c.a.)
15. BUCIN MOB SRL – LUCIA BUCIN (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea de mobilă n.c.a.)
16. JALLUX BLINDS SRL – ERNESTIU SZABO (Microintreprinderi – Fabricarea altor produse manofacturiere n.c.a.)
17. AMBISCO SRL – MARCEL LAURENȚIU CĂPUȘAN (Intreprinderi mici – Creșterea bovinelor de lapte)
18. AUTODOMUS – HUPRICH MARIA (Microintreprinderi – Activități în ferme mixte (cultura vegetală cu creșterea animalelor)
19. SEKA LTD COMPANY SRL – FRICIU ALEXANDRU FLORIN (Intreprinderi mici – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale)
20. PROLINIAURT SRL – CLAUDIA COCIȘ (Microintreprinderi – Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor)
21. CURTEA DE FIER SRL – FLORIAN BACOȘ (Microintreprinderi- Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide)
22. FOTO ZEISS – KINCZEL REKA (Intreprinderi mici – Activități fotografice)
23. MAVIPROD SRL – VIOLETA OLTEAN (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule)
24. MARTEL COM SRL – BOTAREL MARINELA (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor pentru telecomunicații în magazine specializate)
25. GHIOCELUL COM SRL – POP IOANA (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și zaharoase în magazine specializate)
26. PETROLEUM SRL – HARPA ELENA (Microintreprinderi – Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate)
27. NATUR AGROFAR SRL – FARAGO RADU EMIL (Microintreprinderi- Fabricarea sucurilor de fructe și legume)
28. TRADIȚII DIN NATURĂ SRL – RĂZVAN RUSU (Microintreprinderi – Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor n.c.a.)

29. LAROM IMPEX SRL – ALBIN MAIOR (Microintreprinderi- Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor și articolelor de galanterie)
30. MALA BAG SRL – CAMELIA GIURGIU (Microintreprinderi – Fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnașament)


Conform declaraților președintelui Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Vasile Pop 342 de companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului național, dintre care 128 au fost clasate pe primele trei locuri și 49 sunt ocupante ale locului I pe țară unde și Reghinul are două intreprinderi foarte mari: Kastamonu România SA și Hora SA.
Site-ul viselenuautermenlimita.ro adresează felicitări tuturor firmelor reghinene nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare pe țară.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *