Teletec a ajuns la majorat ! Mulțumim din suflet clienților noștri fideli și colaboratorilor, care ne-au ajutat să creștem de la an la an standardele calității produselor și serviciilor !

0

 

De curând societatea SC Teletec S.R.L.  pe care am înființat-o în anul 2001 a împlinit 18 ani de activitate, care trebuie să recunosc că înseamnă o mare realizare pentru mine personal, cred că aduce plus-valoare economiei Reghinului a județului Mureș și sper că și cliențiilor și colaboratorilor, care de-a lungul anilor ne-au ajutat să existăm și să creștem standardele calității produselor și serviciilor noastre. Fără să pară clișeu, întotdeauna am căutat ca serviciile noastre să fie impecabile, și să prezinte o garanție de bonitate și seriozitate, fiindcă satisfacția deplină a clientilor nostri este principala prioritate a echipei Teletec!

 

SC Teletec S.R.L. este un nume respectat în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT, și totodată este o companie cu experienţă de 18 ani în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice, iar de doi ani găzduiește în incinta magazinului din strada Gării nr. 18 (vis-a-vis de Kaufland) și un showroom al celebrei firme Nobilia, care realizează bucătării la comandă fabricate în Germania.

Ce au însemnat acești 18 ani ? multă muncă,  sacrificii, viziune, tenacitate și consecvență.  O muncă titanică, multe provocări și eforturi necesare pentru a deveni eficienți până la urmă, și care, pe parcurs am conștientizat că au fost motorul progresului nostru. Dincolo de greutățile pe care le-am întâmpinat de-a lungul anilor,  trebuie să recunoaștem că, rezultatele economico – financiare înregistrate, ne-au adus și o mulțime de satisfacții profesionale , evidențieri și nominalizări în cadrul unor gale de prestigiu, în care S.C. Teletec S.R.L. a  fost premiată pentru excelența în afaceri

 

Dacă în urmă cu 20 de ani, eram un simplu depanator radio tv în cadrul unei firme din Tîrgu-Mureș, azi particip, ca om de afaceri independent, la o serie de evenimente promoționale, alături de cei mai mari producători din țară, de electronice și electrocasnice.  

În urmă cu 18 ani m-am mutat în Reghin, și am început afacerea împreună cu un asociat, într-un spațiu închiriat la parterul unui bloc, unde am deschis un magazin de reparații și vânzare tv. și audio, dar pentru a supraviețui, am fost nevoit să mut sediul  în alt spațiu comercial, cu vad comercial mai bun, și unde, cu banii câștigați din nunta mea cu soția, i-am investit în achiziționarea de televizoare. O decizie riscantă, care a fost trambulina firmei pentru următorii 15 ani de dezvoltare.

În urmă cu 16 ani am devenit asociat unic în firmă, și am cumpărat și primul spațiu al SC Teletec SRL, pe strada Călărașilor, la nr. 16, unde aveam și magazinul de vânzare, iar în spate funcționa atelierul de reparații. Acolo am avut și primul angajat, apoi am mai luat un spațiu în chirie, în cartierul Iernuțeni, pentru că vadul comercial era foarte bun, și unde, datorită vânzărilor foarte mari, ne-am extins și numărul angajaților, de la 1 la 6 iar ulterior la 10, și atunci am simțit că firma este pe drumul cel bun, pentru că  trecusem la un alt nivel de profit.

Acum 10 ani, am decis să investim profitul firmei în achiziționarea unui teren pe strada Gării, la numărul 18, de la S.C. Republica S.A., pe care ne-am propus să ne extindem afacerea în următorii ani și nu am greșit.  

 

În urmă cu 7 ani, în luna noiembrie a anului 2012,  am realizat prima campanie cu cele mai multe reduceri din an, cunoscută sub numele de ,,Black Friady”, din Reghin, iar în anul următor, magazinul Teletec a realizat  primul ,,Black Friady” de Vară din România, în cadrul cărora am oferit prețuri și reduceri cât mai avantajoase, astfel încât familiile clienților noștri au beneficiat de foarte multe produse, la un preț extrem de bun. Apoi am venit cu o altă ofertă unică, cea de servicii post-vânzare a clienților. (servicii prestate de vânzător cumpăratorului, o perioadă limitată sau nelimitată de timp, după achiziționarea produselor noastre de larg consum).

 

În urmă cu 6 ani, pe 23 martie 2013, am realizat pe Facebook o pagină oficială a magazinului Teletec, care astăzi a ajuns la peste 7.300 de urmăritori, zilnic, în mediul on-line.

Acum cu 4 ani  am finalizat construcția propriului nostru magazin, supraetajat,  ce se întinde pe o suprafață de 700 de mp. Investiția aceasta ne-a adus  o cifră de afaceri de 1.400.000 euro, și distincția de cel mai mare magazin de profil din țară, al unui om de afaceri care nu are în spate nici acționari, nici alte organizații capitaliste, conduse de vreun grup de monopoliști. Un magazin de care aveau nevoie reghinenii și nu numai, care acceptă și vânzări în rate, doar cu buletinul, fără adeverință de venit, în care produsele să aibă garanție extinsă, fără costuri suplimentare, și în care firma pune la dispoziție transportul produselor la domiciliu.

În urmă cu 3 ani,  am deschis și magazinul on-line www teletec.ro, unde cumpărătorii beneficează de livrarea gratuită a produselor în Reghin și împrejurimi prin intermediul S.C. Teletec S.R.L., într-un interval ce variază între 12 și de 24 ore de la expedierea comenzii.  În același an 2017, am organizat prima tombolă SMART din România, dedicată clienților noștri fiideli, cu extragerea premilor  televizată și în direct pe Pagina de Facebook a magazinului și totodată am fost premiați de Camera de Comerț și Industrie Mureș la secțiunea Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor audio/video în magazine specializate, fiind desemnați pe locul I la nivel de județ.  

 

În urmă cu 1 an, am încercat să realizăm o diversificare a serviciilor societății, și astfel am ajuns să semnăm un parteneriat extrem de valoros cu fabrica Nobilia din orașul Verl – Renania de Nord din Germania, cel mai mare producator de mobilă de bucătărie la comandă din lume. Prin intermediul acestui parteneriat,  am deschis în incinta magazinului Teletec din Reghin (vis-a-vis de Kaufland), un showroom Nobilia. Aici, fiecare bucătărie este unică, produsă complet automatizat, din lemn certificat PEFC, cu 5 ani garanție. Realizăm gratuit serviciu de proiectare 3D a bucătăriilor în magazinul Teletec, care ulterior sunt testate la umezeală și zgâriere și garantate să funcționeze și după 20 de ani.  

 

Anul acesta, cu 12 oameni în echipă, suntem într-o formă de zile mari, suntem pe un trend ascendent (dacă ne gândim că momentan firma a ajuns la o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro) și continuăm campania Fii SMART și participă la Tombola SMART. Practic am venit cu un slogan inedit ,,La 18 ani de activitate, oferim 18 zile de super oferte”, în perioada 29 iulie – 17 august, la finalul căreia ne vom premia clienții fideli cu cel de al treilea autoturism  marca Smart, televizoare și telefoane SMART.

Ce pot să mai spun despre Teletec ? Este o afacere de familie motiv pentru care am fost preocupat de performațele pe termen lung și nu de câștiguri imediate, și cred că asta se vede. Azi avem în stocul magazinului, peste 100 de modele de diferite produse frigorifice (frigidere, combine frigorifice, congelatoare), peste 60 de modele de mașini de spălat rufe, peste 50 de modele de telefoane mobile, peste 60 de modele de aspiratoare, peste 40 de modele de aragazuri, peste 50 de modele de Televizoare Led, și nu în ultimul rând, cea mai variată gamă de electrocasnice mici din zona Transilvaniei (mixere, blendere, fiare de călat, prăjitoare de pâine, expresoare, cafetiere etc.) 

 

Calin Marian Aniversare 18 ani de existenta Teletec

 

Mulțumim din suflet clienților, furnizorilor, angajaților și colaboratorilor. Promit să rămânem același partener de încredere în tandem cu preferințele clienților noștri de echipamente audio-video, electronice, electrocasnice și de mobilă de bucătărie germană la comandă. 

 

Cu respect și considerație Marian Călin, administrator unic al S.C. Teletec S.R.L.

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *