Irina Paico astăzi ar fi împlinit 70 de ani ! Ne rugăm ca Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăţia SA şi numele să îi fie scirs în „Cartea Vieţii” acolo sus în ceruri.

0
     Când cei dragi se sting din viaţă nu-ţi mai revii niciodată ! Înveţi doar să trăieşti zi de zi fără ei, dar îi păstrezi undeva în adâncul inimii pentru totdeauna. Irina Paico din Reghin, astăzi ar fi împlinit 70 de ani și dacă ar mai fi fost printre noi, binecuvântările ei ne-ar fi copleşit în continuare.A fost o femeie greu încercată de soartă care a plecat la cele veșnice mult prea devreme după o grea suferință. A fost fiică de veteran de război, mamă, soţie, soacră și bunică.

S-a stins din viaţă la 65 de ani la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Mureș, rapusă de un stop cardio-respirator după ce a fost intubată 39 de zile, în luna a III-a, în ziua a III-a a anului 2018 în cel de-al 39-lea an al căsătoriei sale.

        În acele zile ne-am gândit şi ne-am întrebat de ce ? Dumnezeu a lăsat-o să trăiască pe acest Pământ atât de puțin timp ? După ce a trecut la cele veşnice au fost zile în care eu şi familia mea m-am întrebat dacă am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să o salvăm, să îi prelungim viaţa, să îi dăruim alinarea de care avea nevoie, să îi arătăm că nu este singură şi că are o familie care o iubeşte necondiţionat şi îi vrea binele mai presus de toate.

Am plâns cu lacrimi de neputinţă şi ne-am rugat la biserică şi la cimitir să ne ierte că am fost neputincioşi în faţa bolii, în faţa sorţii şi a morţii sale. Să ne ierte că nu am reuşit în ciuda eforturilor noastre pământeşti să o păstrăm în viaţă.

      Singura noastră alinare a fost că înainte să plece la ţărmul veşniciei, Irinei i s-a arătat Feciora Maria „Împărăteasa Cerească”, apariţie care sunt absolut convins că i-a întărit credinţa că există viaţă şi după moarte.

În calitate de jurnalist Dumnezeu mi-a rânduit să întâlnesc oameni desăvârşiţi şi să ascult multe mărturisiri despre cei care au fost la limita dintre viaţă şi moarte şi cred că Maica Domnului apare nu tuturor, ci doar celor care au o devoţiune mare faţă de ea, cred profund și îi ascultă sfaturile.

       Desigur, acest miracol divin, ca toate celelalte miracole, este criticat și neîncrezut de sceptici. Dar, oricum ar fi, am convingerea că există cazuri în care ajutorul divin a contribuit la mântuirea oamenilor motiv pentru care eu şi familia mea îl rog în continuare pe Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul Irinei Paico în loc luminos, în loc de vedeaţă de unde a fugit toată durerea şi întristarea. Ne rugăm ca Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăţia SA şi numele să îi fie scirs în „Cartea Vieţii” acolo sus în ceruri.

Matei R. Mihai 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *