LA MULȚI ANI, TUDOR SĂLĂGEAN O TORNADĂ DE ENERGIE ȘI FORȚĂ!

0
TUDOR SALAGEAN
De ziua de naștere Tudor Sălăgean l-a avut ca invitat și pe uriașul Dănuț Borbil vicecampion mondial şi european la skandenberg şi multiplu campion naţional la categoria +100 de kilograme

     

               Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează omului de afaceri Tudor Sălăgean cele mai sincere urări aniversare, cu ocazia împlinirii a 41 de ani de viață și un sincer ,,La mulți ani!”. Contactat telefonic și întrebat cum se simte la această vârstă sărbătoritul a declarat ,,Sunt foarte bine din toate punctele de vedere și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit tot ce am azi, o familie minuantă, o afacere prosperă și o viață excelentă. Îi sunt recunoscător și mă simt binecuvântat. De ziua mea au fost alături de mine o mulțime de prieteni și oameni care m-au surprins prin atenţia lor şi le mulțumesc pe această cale. Sunt recunoscător. Pentru emotii, pentru oamenii noi pe care i-am cunoscut și pentru prieteniile vechi care s-au cimentat, pentru evenimentele pe care le-am trăit împreună și când mi-a fost bine și când mi-a fost rău. Pentru prietenii știuți și neștiuți, dar pe care-i-am simțit aproape, atunci când am avut nevoie”.Printre prietenii prezenți la aniversarea lui Tudor Sălăgean s-au numărat: vicecampionul mondial și european la skandenberg Dănuț Borbil, fostul fotbalist internațional Ionel Ganea și actual antrenor, solistul de muzică FloRIN Vos și mulți alții).  

          Cei care îl cunosc pe Tudor Sălăgean știu că dincolo de faptul că este un pachet de mușchi, antrenat pentru orice prăpăd mondial, este o tornadă de energie și forță care cu inteligența sa intrapersonală e în stare să miște mase de oameni mai bine cu un general când vine vorba de profesia sa. Sărbătoritul posedă o autoritate naturală mai rar întâlnită, opiniile și judecățile lui se bucură, în ochii celorlalți, de un respect larg împărtășit. Însă dincolo de alura sa de gladiator în momentele de cumpănă a prietenilor săi, dă dovadă de un om cu un suflet foarte nobil și devine un adevărat apostol al carității.


         Pentru cei care nu îl cunosc Tudor Sălăgean este un fost sportiv de performanță, multiplu campion național, fost instructor militar specializat în autoapărare în Ju-Jitsu. Sărbătoritul deține trei firme de pază și protecție este administratorul canisei Lion Dog Guard și în vara aceasta își va lansa prima carte autobiografică intitulată ,,Un rebel fără pauză într-o lume civilizată cu forța”!.

19059604_1341180985919630_6079488843539178970_n


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *