MIKE ZETTER ESTE ARTISTUL CARE CÂNTA ÎN URMĂ CU 15 ANI LA ZILELE REGHINENE !

0

Niciunul dintre cititorii noştri nu a răspuns corect la provocarea „visurilenuautermenlimita.com” de a ghici: cine este tânărul *(cu bluză neagră şi cămasă albă) din această fotografie care în urmă cu 15 ani concerta la „Zilele Reghinene” şi care astăzi este o vedetă naţională ? Aşa că vă spunem noi, este vorba de talentatul artist Mike Zetter originar din Oradea şi care momentan trăieşte în Bucureşti. Este cunoscut ca şi cântăreţ, actor la Kanal D România şi proprietar al magazinelor de bijuterii exclusiviste „Zetter”.
Mike Zetter cântă în limbile română, spaniolă şi engleză şi este prezent pe toate platformele digitale începând de la Facebook şi Instagram şi terminând cu Twiter şi You-Tube. Cea mai populară piesă a artistului într-o limbă străină rămâne „Muévete” lansată în anul 2016 iar dintre cântecele fredonate  în limba română cea mai cunoscută piesă a artistului este „Te Voi Iubi” care a fost lansată pe canalul de You-Tube în anul 2019 şi care în luna ianuarie a anului 2022 intra în promovare naţională pe postul Atomic TV.
Mike a fost prezentator de evenimente şi redactor la „Opinia Mureşeană”, dar a devenit vedetă naţională după ce a apărut în mai multe episoade din reality-show-ul „ÎN CĂUTAREA ADEVĂRULUI” de pe Kanal D, în care Ernest Takacs este atât naratorul, cât și mediatorul conflictelor din fiecare ediție a emisiunii.
Mike Zetter  în 2018 şi-a promovat piesa „Muevete ” în emisiunea „Star Matinal” de pe postul de televiziune „Antena Stars”, în anul 2019 a intrat în cursa pentru cel mai sexy tătic la emisiunea „Neatza cu Razvan şi Dani” pe postul tv, Antena 1, în vara aceluiasi an a lansat videoclipul piesei „El Chico Latino” şi în luna decembrie a a filmat un videoclip pentru colinda „O ce veste minunată”. În anul 2020 vedeta a apărut la emisiunea”Roata Norocului”, moderată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi a postat un filmuleţ culinar pe canalul său de You-Tube intitulat „AM MANCAT MELCI! DAR CUM? ” iar în 2023 a filmat o reclamă costumat în coşar, pentru Winbet Gaming Club.

 

Matei R. Mihai 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *