Pugilistul Mircea Miguel Angel, supranumit ”juniorul de argint” al Reghinului, a împlinit astăzi 16 ani, și în ciuda vârstei sale fragede este hotărât să ducă mai departe, legenda sportului cu mănuși. Boxează din 2016, a obținut până în prezent, peste 20 de medalii, și cupe și și-a propus, ca în 2019, să devină campion național, la categoria 54 de kg. Sărbătoritul și-a aniversat ziua, alături de familie, Duminică în comuna Deda, satul Filea de unde își au originile străbunicii săi.
Talentatul reghinean, a intrat în vizorul mass-mediei, după ce la doar 14 ani, devenea vicecampion național de box, la juniori, categoria 54 de kg. Este născut în Almeria, Spania, crescut în România, boxează la Reghin și are un palmares impresionant. În aproape doi ani de zile, în competiții, a câștigat peste 20 de cupe și medalii, ultima victorie obținută, fiind <acasă>  în cadrul competiției ,,Cupa Bad-Boy Reghin”.
         Reghineanul are un stil de “sufocare” a adversarului, și niște lovituri laterale foarte bine plasate. Boxează agresiv, și foarte rar face un pas înapoi. În ringul de box, lovitura sa de grație, este croșeul de dreapta.
Boxerul reghinean, este într-o formă de zile mari, momentan se pregătește pentru ”Cupa Târnavelor” care se va desfășura pe 15 noiembrie la Târnăveni și de unde speră să se întoarcă acasă încununat de laurii succesului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *